17 юни, 2009

Картичка с рози 3

Много отдавна не съм писала тук. Не че не ми се правят картички или не ми се пише, но изведнъж се оказах с пълна кутия картички, които просто нямам какво да правя. Иска ми се да си направя още и още, но после вече направени потъват в една картонена кутия и си стоят така. Затова и се спирам и гледам да не влизам в любимите си сайтове и да не разглеждам чуждите красоти, за да не се съблазнявам да направя нещо. Все пак за две седмици имам 4 нови картички. Едно АТС и три с рози. И за да не ми е толкова празен блога през юни съм ги сложила по една на ден от 14 юни до днес.
Ако желаете можете да видите и тях.
Това е последната картичка с рози, направена вчера. Розите са 3Д. Бяха на цял лист А4. Картинката си е с подложката и рамката. Аз само рязах лепих и сложих печат с надпис.


Това са снимки със светкавица и без и си признавам, че малко ги пооправих с програмата, с която разглеждам снимки, за да заприличат поне малко на оригинала.
Тази картичка ще добавя и към едно предизвикателство. Това на The Order of the Opus Gluei Challenge #13 - How does your Garden grow?
Предизвикателството е да се направи проект, който да съдържа нещо от градината, което расте - трева, дървета цветя. Надявам се че моите жълти рози са подходящи.

А какво мислите, на кого бихте подарили жълти рози?

This is my card for The Order of the Opus Gluei Challenge #13 - How does your Garden grow?
I hope my yellow roses are suitable for the challenge. I hope you Jana and Rosemary will excuse me for missing your last challenge.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com