02 май, 2009

Една картичка 3 предизвикателства

Този път не успях да ги направя 4 предизвикателствата. :)
Първо от къде тръгна тази картичка. От заданието на 365 Cards, което днес се води нещо като рецепта за направа на картичка. В много от блоговете за предизвикателства се дават такъв тип задания. Като например използвайте две панделки и три брадса или нещо подобно. Предизвикателството на 365 Cards се нарича Floral Fest и изискването е на картичката да има 8 цветя. Въпреки установената у нас традиция за четния и нечетния брой цветя аз все пак реших да направя картичка по това задание и се получи това


Много семпла картичка. Отнема време направата на цветята само. Отново съществува проблема с надписа. Пак е написан на ръка и не изглежда особено добре.
И тъй предизвикателствата, на които отговаря картичка са
1. 365 Cards Floral Fest 8 цветя
2. Scrappy Hours April Showers Bring May Flowers Challenge заданието е картичка с цветя
3. Charisma Cardz Tuesday Craft Challenges #17 Thank you заданието е направеното да има благодаря отпред.
Това е моята картичка по всички тези задания.
======================================================

One card 3 challenges
1. 365 Cards Floral Fest 8 flowers
2. Scrappy Hours April Showers Bring May Flowers Challenge
3. Charisma Cardz Tuesday Craft Challenges #17 Thank you
This is my card for these 3 challenges. I hope it is suitable for them.

365 Cards day 62

Това е предизвикателството от вчера, което аз изпуснах. Сега е момента да кажа, че ще се опитам да следвам всички предизвикателства на 365 Cards през месец май. Тъй като при мен нещата рядко се получават както съм ги замислила не знам дали ще успея, но поне ще се опитам. Хубавото е, че можеш в рамките на текущата седмица да изпълниш и предизвикателствата от предходните дни и да се включиш и в тях.
Сега за днешната картичка. Днес определено не е моят ден за правене на картички. Нещата, които направих не отговарят на замисъла, който имах и не се получиха така, както си ги представях. Все пак вече са направени, така че ще ги покажа и ще ги включа в съответните предизвикателства.
И тъй за ден 62 заданието беше Age is Just a Number, т.е. възрастта е само цифра. Да се направи картичка с цифри отпред. Тъй като моят син става на 4г след 3 дни това, което исках да направя е картичка с цифрата 4. Наскоро видях картичка с лодка и по нейната форма ми дойде идеята за това

Не знам как се вижда, но трябва мачтата на лодката и едното платно да образуват цифрата 4. В първоначалната идея, трябваше да има и разни рибки и др неща. В крайна сметка остана само така, защото нещо не можах да ги съчетая. В този си вид обаче изглежда леко незавършена.
И още нещо, правих опит да направя вълни с акварелните моливи. Реших да използвам това, което пише в руските и американските сайтове, а именно уайт спирит или минерален терпентин. Резултатът е, че той не оказва влияние на моите моливи и е толкова мазен, че унищожи първата заготовка за картичка. А може и аз да не правя нещо както трябва. Все пък съм лаик в боравенето с художнически материали.
Много ми е трудно да правя надписи на картичките си. Чудесно е когато ползвам печат с готова дума, но пък тези които имам са много малко. Така че, надписът е написан на ръка и си му личи, разбира се.
This is my card for 365 cards Day 62 Age is Just a Number. I hope number 4 on the card is seen well.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com