10 март, 2009

Две АТС картички и нещо за блога

Това са две АТС картички, които направи вчера и днес.

Това е картичка, която ми хрумна като видях картончето, което беше като основа на мартеницата, която някой беше подарил на децата. Хареса ми, че е наситено черно и лъскаво и реших да го използвам за малка картичка. Основата е червен картон, цветето е от опаковъчна хартия, използвах още червена панделка и ейлетс целувка.

Това е розова бебешка картичка. Откакто имам този печат се каня да го използвам, но така и не идваше случай. Затова сега като нарязах един розов картон за АТС реших, че е дошъл момента. Използвах още един печат, панделка от органза, лента за опаковане на подаръци и 3 ейлетса.
А сега за блога. От началота на март с двете деца бяхме болни и не ми беше до писане. Оставях си обаче по едно празно съобщение всеки ден и днес ги попълних. Ако имате време можете да разгледате съобщенията от началото на март до днес. Ще видите още направени от мен неща, получените от мен подаръци и един интересен нов блог.
Аз ще продължа да се записвам в блог кандитата, които намирам, но ще правя така, че последната публикация за деня да е нещо различно.
Харесвам да пиша в блога и се старая да нямам пропуснат ден, така че ще се радвам, ако има кой да чете, а също и да пише от време на време по някой коментар.

Blog Candy 122/09

Наградата е в блога Cardmaking galore

Този път наградите са две.

Това, което трябва да направите е да напишете пост с линк към наградата във вашият блог и този линк, да го добавите в коментара си тук
Жребият ще е на 15.3.

Blog Candy 118/09

Наградата е в блога Sassy Designs By Susie At Die cut Dreams

Това, което трябва да направите е да напишете пост с линк към наградата във вашият блог и този линк, да го добавите в коментара си тук
Жребият ще е на 21.3.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com