12 април, 2009

Цветница

Честит празник на всички, които празнуват днес. Да ви е живо името, да сте живи и здрави и много цветно настроение ви пожелавам.
Днес и моето цветенце Детелинка има имен ден.

По тоя повод и тъй като вече имам над 25 хиляди посещения искам да направя малък подарък на някого. За това заповядайте утре в блога ми.
Ще има Блог канди.

Картичка по 365 Cards Day 43 предизвикателство

Реших, че ще се опитам да следвам предизвикателствата на 365 Cards в рамките поне на една седмица. Не знам дали ще успея, защото не всеки ден ми се правят картички, а и не всеки ден имам възможност, но все пак ще опитам. След края на седмицата ще има награда. Уред Scor-it. Това е нещо като дъска с линии, за да се прави с тях биговане за по-лесно сгъване. В момента аз ползвам за тази цел тримера си, който няма ножче за биговане, но аз си служа с една линия. Какво да се прави сиромах човек жив дявол.
Така че ще се пробвам в играта за тази дъска.
Днес предизвикателството е да се направи картичка с джоб за подарък. Тъй като у нас практиката е подаръците в пари, то на мен ми хрумна да направя нещо като сватбен плик.
Получи се това



Разбира се пак не стана така, както го мислех. Основата е картон за визитки, цветенцата са от китайските, малки кристалчета и кристален надпис, надпис и завъртулки с ембосинг пудра. Да кажа само, че използвах сешоара за горещ въздух на мъжа ми, който е за махане на боя. Върши работа, но хартията леко се деформира, въпреки, че го ползвах на първа степен. Голяма тръпка е докато се налепят всичките тия малки кристалчета едно по едно. Отвътре панделки, сърца с брокат и нарисувани със сребърен маркер. Отвътре е така сгъната картичката, че се получава джоб, в който да се сложат парите. И още нещо вътре тичинките на цветята не са жълти, а мръснобели. Много ми е трудно да докарам на снимка истинският вид на картичката.
It is my card for first day of Scor-it-week. I will try to make a card every day for a chance to win Scor-it tool. 365 Cards is my favorite challenge blog.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com