25 март, 2009

Моята първа картичка и още една добавка към блога

Днес видях първата картичка на една много талантлива млада дама и реших да ви покажа моята първа картичка. Когато създадох блога имах вече направени картички, които не описах а просто добавих като линк в един пост в началото.
В интерес на истината това не е съвсем първата ми картичка. Първият опит стои напъхан някъде между бумагите ми в незавършен вид и не става за гледане. Вторият опит се получи според мен доста добре, но тогава още не знаех, че Никога не трябва да използвам течно бързосъхнещо лепило. То се разтече и унищожи вътрешността на картичката, така че и тази остана някъде в архивите.

Ето това е тя. Моята наистина първа картичка. Направена е по времето, когато освен цветна хартия и опаковъчна хартия нямах почти нищо друго за направата на картички. Понеже си е моя, аз лично си я харесвам.

А сега за новата добавка към блога. Видях из много блогове, че са си добавили слайдшоу на нещата, които са направили и реших да не остана назад. Така че в долната част на блога вече можете да разгледате всички направени от мен картички като започнем от 24.6.08г. Тогава е направена картичката в този пост.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com