11 април, 2009

Картичка по предизвикателството на 365 Cards Day 42

Това е един от най-любимите ми блогове за предизвикателства. В него всеки ден се дават най-различни теми, цветове, елементи, които трябва да се използват. По подробно за него бях писала в тази публикация.
Днес предизвикателството е да се направи картичка с ръчно напечатана хартия, без да се използва друга скрапбук хартия. Това за мен въобще не е проблем, защото доста от моите картички са точно така направени. Аз имам купена известно количество скрапбук хартия, но някакси не успявам да я напасна с това, което искам да направя. А също и тая надежди, че ще събера кураж и ще започна да правя скрапбукинг албум на децата. Това обаче е някъде в бъдещето.

Ето това е картичката. Добре познатият любим ми скеч и любимото квилингово цвете. В интерес на истината и хартията и цветето бяха направени доста отдавна, но сега им дойде времето да станат на картичка.
Бял картон, два цвята цветна хартия, бял лист с отпечатани на него цветя, хартиена лента, която изрязах по краищата с фигурална ножица и и направих дупчици, цикламена лентичка, 3 малки камъчета.
This is my card for 365 cards day 42. I have made this paper with two colours flower stamps.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com