28 февруари, 2009

Две картички АТС

Много ми хареса тази малка форма на картичките. Слагаш по-малко елементи, няма празно пространство, което да се чудиш с какво да запълниш. Стават едни такива милички малки картинчици. Затова и си направих още две

Използвах розов картон, заоблих ъглите, телефончето е готова лепенка. В долната част използвах печат, за да изпиша думата, а после подсилих буквите с брокатен химикал. Имам доста от тази панделка, която малко странен цвят и не се вързва почти с нищо, но в случая се оказа точно на мястото си. Добавих и две полусинци. Честно казано не знам как се казват тази неща на български. На английски са мисля marbles. Ръба на картичката минах с тампона за печат.

Тази картичка си има малко предистория, но за нея ще разкажа в отделна публикация. Използвах готова картинка, кафяв ширит и печат в ъглите. Печата подсилих с брокатен химикал. Пеперудката е изрязана от лента за опаковане на подаръци. Исках да има пеперудка, но нямах хартия в подходящия цвят и затоав ми хрумна да използвам тази пеперудка.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com