11 март, 2009

Един детски блог

Днес искам да ви представя блога на една 9 годишна госпожица Zoe Zoe`s Blog. Нейната майка Nikki е част от няколко дизайнерски екипа и малката Зое също се занимава с правенето на картички. При това нейните неща са много красиви и по нищо не отстъпват на тези на големите.
Картичките и са във весели цветове и оббикновено имат някое животинче или кукличка за картинка, като тази покана за рожден ден например.

Освен основният си блог Зое има и такъв за седмични предизвикателства, където тя и още няколко момичета са дизайнерски екип и предлагат скечове на желаещите да се включат.
Това е блога Crafty Monkeys и вече са били отправени 17 предизвикателства.
Препоръчвам ви да разгледате и двата блога. Има много красиви и интересни неща за гледане.

Blog Candy 130/09

Наградата е в блога Maria's Cards . Maria отбелязва рожденния си ден и една година от създаването на блога си с блог канди.

Това, което трябва да направите е да напишете пост с линк към наградата във вашият блог и този линк, да го добавите в коментара си тук
Жребият ще е на 16.3.

Blog Candy 129/09

Наградата е в блога Stamps, Paper, Scissors and Donkey Smiles. MichelleO отбелязва една година от създаването на блога си с блог канди.

Това, което трябва да направите е да напишете пост с линк към наградата във вашият блог и този линк, да го добавите в коментара си тук
Жребият ще е на 14.3.

Blog Candy 127/09

Наградата е в блога NeverEnoughRubberStamps

Това е само част от блог-кандито. Този път правилата са по-различни. Трябва да се изпрати ваша картичка и тогава да се запишете. Собственичката на блога ще раздаде получените картички на бедни и болни хора, за да ги зарадва. Аз вече изпратих две от моите картички. Дори и да не спечеля, все пак може да зарадвам някого.
Разбира се трябва да напишете пост с линк към наградата във вашият блог и този линк, да го добавите в коментара си тук
Жребият ще е на 20.3.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com