10 май, 2009

365 Cards day 71

365 Cards Day 71 Super Sketchy Sunday това е предизвикателството днес. Използване на скеч, който изглежда така

Този път картичката, която направих не е съчетана с друго предизвикателство. Оказа се, че почти навсякъде предложението за тази седмица е скеч или е в цветове, за които аз нямам подходящи материали.
Това е моята картичка по днешният скеч.

Уви цветовете, които се виждат почти не отговарят на реалните.
Основата е бледо лилав картон, подложката е от ръчно направена хартия. Имах малко парченце такава хартия купувано заедно с панделката и други неща от Слънчоглед. Много харесвам малките пакетчета с парченца хартии и панделки, които продават там. Жалко, че не всеки път когато отида има.
Цветето е 3Д и е залепено на бял седефен картон. Лентата с бордюра беше като подложка на едни печати. Оказа се в много подходящ цвят и затова я използвах в картичката. Има още панделка от органза и 3 малки цветенца. Те са седефени на цвят, а не така розови, както се виждат.

My card for 365 Cards Day 71 Super Sketchy Sunday
Thank you for all kind comments about my card. I really appreciate it.
If you would like to read my post you can do it using Google translate. There is a link on the sidebar.

The Order of the Opus Gluei #8

Днес картичките са две. По-точно една АТС и една нормално голяма.
АТС картичката направих за предизвикателство №8 в The Order of the Opus Gluei. Тяхното предизвикателство беше да се направи проект, без значение какво картичка, АТС, рамка за снимка или какво то ви хрумне на вас, използвайки това, което ви е под ръка в момента.
Това което използвах аз е един от печатите, които получих от Грег от Австралия като блог канди. Още не съм им се нарадвала и затова стояха отвън да си ги гледам. Какво да се прави детското в мен е много силно на моменти.

Проблема с бебетата сме го решили из цялата рода за неопределен период от време, но печатите са на бебешка тематика, така че се получи това.
Това е най-добрата от 4-те снимки, които направих.

My ATC card for The Order of the Opus Gluei #8 challenge. The nearby thing were my new baby stamps. So I made this ATC with one of them.
Thank you ladies for showing my card in your blog. I really appreciate it.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com