09 април, 2009

Картичка с нарцис

Много се чудих дали да показвам тази картичка. Това е наивизъм в действие и както ми казаха, ако накарам 6 годишната ми дъщеря тя ще се справи по-добре. Най-вероятно е така, но все пак аз съм вложила време и усилия в тази картичка и колкото и да не прилича на нищо то нейното място е тук при направените от мен неща.

Основата е зелен картон. Отгоре подложката е парче от тапет.
Тапетите като цяло са нещо много подходящо за направата на картички. Те са с релефна структура на хартията и са оцветени в светли нюанси. Често се комбинация от няколко цвята и могат да служат за подложка под различни неща. Те са от хартия, която е без ацид и лигнин и могат да се използват в скрапбукинга. Важното при тях е, че не трябва да се лепят с много течно лепило. Най-добре със сухо или с двойно залепващо тиксо.
Цветето е направено по идеята на урок от блога за предизвикателства ITT, за който бях писала в тази публикация. За съжаление вместо три красиви нарциса при мен се получи това голямо и не особено красиво цвете. Освен, че цвета на хартията, която имам е прекалено ярък, но и самото цвете е по-голямо от истински нарцис.
Тичинката в средата е направена с квилинг техника. Надписа е печат. Добавих и панделка. Това е. Уви при мен рядко стават наистина красиви неща. В повечето случаи биват. Както ми каза някой, липсва ми въображение.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com