25 ноември, 2008

Пеперудена картичка

Във форумите на бг мамма имаше месечно предизвикателство на тема Есенни пеперуди. Въпреки, че съм се заела да правя основно коледни картички реших все пак да се опитам да направя нещо. Получи се това:


Не знам дали отговаря много на темата, но все пак има пеперуда.:)
Картичката е направена, като за основа е използван картон за визитни картички. Върху него съм залепила конопена мрежа, която купих от магазин Слънчоглед. За съжаление дори и безцветно тиксото в ъглите, в които прикрепих мрежата се виждаше и тогава ми хрумна да използвам цветята от филц. Пеперудата е от детски комплект с духащи флумастри и е украсена с лъскав маркер и камъчета. В ъглите плетениците са печати.

Един линк и една игра

След като си пробвах късмета последната седмица, абсолютно неуспешно да съжаление реших аз също да си направя собствена игра.
Разгледах този линк, който Devilkin(Благодаря за линка и за коментарите.) пусна към тази моя публикация. И измислих това.
Предлагам следната награда:


Наградата включва лист за 3Д с отделящи се елементи. Лист за изрязване на 3Д и фон за две картички. Лист от златен картон с изрязани елементи.
За да спечелите тази награда трябва да направите картичка в 3Д техника и да качите линк с нея към тази публикация. Не е необходимо да имате блог за целта.
Картичката трябва да е направена специално за тази игра.
При кого ще отиде наградата ще бъде определено с жребий на база на една от безплатните програми за жребии.
Краен срок 3 декември.

Коледни картички 2

Още малко коледни картички. Като цяло са изработени с използване на готови елементи и се основават на 3Д техниката. Във второто картичка при писането на такста съм използвала буквите печати, които получих като подарък от Тони.


 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com