29 октомври, 2008

Моята картичка от 28 октомври



Това е направената от мен вече вчера картичка. Докато пусна тази публикация се оказа, че е дошъл новият ден.
Като идея съм използвала дадената в този сайт Това е сайта на Rubber stamps tapestry, малка семейна компания за изработка на печати с флорални мотиви. В линка даден по-горе има видео уроци за създаването на венци от щампирани цветя. При прегледа на сайта открих, че компанията прави и международни доставки. За съжаление нямаше написано нищо в кои страни доставя и колко е доставката. Използват USPS Global Priority, което е малко по-скъп, но подсигурен начин на доставка от САЩ.
И така гледайки тези уроци аз реших да се пробвам да си направя подобен венец. Използвах няколко вида цветя и 4-те цвята тампони, които имам. Получи се малко странно цветово комбиниран венец, на който в средата отпечатах надпис. Малко доукрасих на места с химикалки с брокатен гел.
Изрязах от цветна хартия кръг, който минах по ръба с фигуралните ножици.
На цветния картон отпечатах малки цветя със същия цвят, както на основните цветя във венеца.
Залепих кръга от цветната хартия с двойно залепящо тиксо и отгоре залепих венеца. А на долната част залепих две парчета от розов ширит.
За съжаление моя 3 годишен син реши и той да се включи, когато още не беше готово и резултата е разместена основна картинка и нуждата да се добавят няколко печата повече от колкото си мислех в началото.

2 коментара:

Unknown каза...

Я тоже собиралась попробовать эту технику. У Вас получилось очень аккуратно и цвета здорово подобраны!

Chiges каза...

След като видях техниката разгледах по- подробно картичката. Много добре се е получила :).
Доставят до Румъния, но до България- не. Цените не можах да ги разбера.

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com