31 януари, 2013

Ретро рози

Ретро рози съм си кръстила тази картичка, защото поне на мен така ми изглеждат.

Самите рози са направени по този урок на който попаднах в Pinterest. Тъй като аз не разполагам с такъв пънч използвах това, което имам, а именно този стенсил на Тим Холтц
Използвах предпоследното по големина цвете. Получиха се по-различни от оригинала цветя, но според мен поне са красиви и стават лесно. Така че очаквайте и други картички с тях. За съжаление при мен нещата стават бавно. От момента, в който видях урока и реших как ще го преработя и направата на картичката има над 2м. Все не успявам да седна и да се потопя в хобито си. Открих, че въпреки наличието на солидно количество купени цветенца в крайна сметка, когато се хвана да правя нещо отново започвам сама да си правя цветята. Не им върви на купешките цветя при мен.

С тази картичка ще се включа в блогогодинката на Анелия Некезова, като и пожелавам още дълги години да твори и да показва създаденото от нея на всички нас, нейните почитатели.

Тъй като само розите правих 1ч, с тях ще участвам в играта на Какичка. Кати, първото което ми хрумна е да разкажа как обикновено минава малкото свободно време, което ми остава. После обаче реших да се стегна и поне веднъж да пробвам какво ще стане за 1 час правене на нещо. Е станаха тия три розички, като малко трудно се събрах в единият час.

Искам да включа тази картичка и в:
Simon Says Stamp Challenge Blog - ANYTHING GOES !!

The Party Time Tuesdays - PTT#105 Anything Goes

Through the Craft Room Door - "Always Anything Goes"

Tuesday Alchemy - Challenge #49: Anything Goes

Lady Anne's Challenges - Anything Goes Challenge
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com