14 октомври, 2011

Ден за благодарности

Пиша този пост от доста време насам, но все не успявам да стигна до написването му. Оказва се, че с три деца страдам от огромен дефицит на време и възможност да правиш нещо друго освен да се въртиш като дервиш около себе си. И тъй като напоследък ми се губят дни мога да кажа само поредността на получаване на тези прекрасни картички:
Първата е от Маги
Една много нежна и елегантна картичка, с която тя ме поздрави за раждането на Милица. Благодаря ти Маги! Много ме зарадва с твоята картичка.

Втората е от Гери:
Много сладурска розова фея също поздравление за раждането на бебка.
Благодаря много, Гери! Твоите картички се толкова сладки и винаги ме карат да се усмихвам.

Третата е от Христина
Тази много красива ретро дантелена картичка получих от нея за размяната на картички в Картичкофурии по повод 1 октомври Световният ден на майсторите на картички.
Благодаря, Хриси, за чудесната картичка.

Четвъртата е от г-жа Луси Колако от Индия. Преди няколко години бях част от една международна група на майстори на картички и там си разменяхме и изпращахме картички за рожденните дни. Вече почти 2г не съм част от тази група и въпреки това Луси ми е изпратила картичка за РД и то картичката пристигна на самият ден и е единствената ми поздравителна картичка тази година.
Благодаря на Луси, че се е сетила за мен и ме поздрави толкова от далеко. Thank you Mrs Lucy Colaco.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com