02 март, 2009

Спечелени списания

В държавите, в които правенето на картички от хоби се е превърнало в индустрия има много и най-разнообразни списания. В тях има уроци за направата на картички, реклама на производителите на материали и консумативи, разни техники и представяне на различни продукти.
У нас за сега такова списание няма и е малко вероятно скоро да бъде издадено. А и кой ли би си купил нещо подобно. Хората гледат първо за хляба и после за другите неща.
Аз отдовна си мечтаех да мога поне да разгледам едно такова списание, за това и се записах в блога MUCH ADO ABOUT NOTHING , където собственичката му Steph, беше предложила 4 списания като blog candy. Явно това бе един от редките случаи, в които късмета ми проработи,така че сега вече си имам първите 4 списания за направата на картички.

Списанията вече са при мен и от пръв поглед мога да кажа, че отдавам предпочитанията си на Papercraft essentials. В него има доста интересни неща, а също и допълнителни хартии и стикери. Има и рецпти за направа на картички. Бях виждала подобно нещо в блоговете, но ми стана много интересно на хартия. Направено е точно като готварските рецепти. От едната страна е дадена картинка на картичката, а на гърба са описани използваните материали, количествата, които са необходими от тях и стъпка по стъпка начина на приготвяне, пардон на направа на картичката.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com