15 март, 2009

Един лесен скеч

Обикновено скечовете, които се пускат като предизвикателства са с толкова много елементи, че на мен ми се виждат неизпълними. Колкото и да харесвам направената от други хора картичка, която е комбинация от най-различни хартии, цветя, картинки и други неща, когато аз започна да правя картичка не става. Когато сложа няколко неща и започва да ми се струва претрупано и кич.
Така че, когато попаднах на този скеч много ми хареса неговата семплост.
Скеча е в блога Stamps and smiles. В този блог всеки четвъртък се дава скеч, като предизвикателство и участвалите в предизвикателството показват направените от тях картички. Избира се един победител, който получава награда. Въобще принципа е същият като при повечето блогове от този тип. Екипа има онлайн магазин Stamps and smiles store, в който продават печати моделите за които са изработени от дизайнерите. Магазина е нов и няма много неща. Доставят и международно за 13 долара доставка можете да си купите 10-12 комплекта печати.

В този скеч има препоръка да се използва печат от тези на екипа. Все пак би се получила красива картичка и с друга картинка.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com