16 април, 2009

365 Cards day 47

Предизвикателството днес е Pop up card или картичка с 3Д ефект. Показаната в блога 365 Cards се нарича Free standing pop up card и е направена от Amy. В блога и можете да я разгледате по-подробно. Аз жобаче реших, че искам да правя нещо по различно и след като ми отговориха, че може да е всякакъв вид Поп ъп картичка направих това



Моля не ме съдете строго. Това е моята първа POP UP картичка. Тъй като нямам принтер нямах възможност да се възползвам от готовата схема, която намерих тук и сама си определях размерите и местоположението на елементите.
Розов картон в два цвята. Отпред готова картинка, златен маркер, хартия за подаръци, панделка. Вътре бяла принтерна хартия, изрязана в кръг и нарязани краищата с пънч, тортата направена по идеята от нета, цветето също по видеоурок от нета от опаковъчна хартия. Малките цветенца изрязани с пънч. Тъй като с тази картичка подобрих собственият рекорд от 3 часа на 4 и трябваше да си махам боклуците от масата, за да можем да вечеряме толкова успях само с украсата.
Снимките за съжаление са много лоши, но като снимам вечер и с падаща батерия, така става.
It is my first Pop up card at all and I made it for 365 Cards 47 day. Pop Up Card challenge.
If you would like to read my post, please use Google translate using a link on the sidebar. Thank you.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com