30 май, 2009

365 Cards 4 картички

Днес се стегнах и реших да си довърша месеца с предизвикателствата на 365 Cards.
И тъй
365 Cards Day 91 Front and Center Иска се да има елементи само в средата на картичката. Отстрани полетата да останат празни.

Използвах картон с леко седефен ефект. Цветята върху него са истински сухи цветя. Добавих и пеперудка.


My card for 365 Cards Day 91 Front and Center


365 Cards Day 90 - I See your "Two" Colors Задачата е картичка от два цвята. Вдъхновението е печат с череши. При мен обаче се получи черно бяла картичка.

Това е моята първа черно бяла картичка и заготовката за нея стои готова от доста време. Основата е салфетка. Цветето е квилинг. Черната ивица е изрязана с фигурална ножица, а малките дупчици съм ги правила на ръка. Тази картичка ще я добавя и към предизвикателството на The Order of the Opus Gluei. Може и да е късно вече, защото при тях предизвикателствата започват в събота. Искането при тях е да се направи картичка с цветове, които по принцип не изполдзваме.

My card for 365 Cards Day 90 - I See your "Two" Colors
I will put this card in The Order of the Opus Gluei challenge - Off Color


365 Cards Day 89 - Imagine This: Watermelon Предизвикателството е да се използва картинка на диня или цветовете на динята при направата на картичка.

Картичката е АТС. Стана много българска. с цветовете на нашето знаме и с розата. Не съм търсила такъв ефект, така се получи. Бял картон, зелена хартия, червена хартия, готова картинка на роза и завъртулка, която е стикер.
Тази картичка ще добавя и към още дно предизвикателство. Това на Art Pieces което тази седмица е АТС с цвете.

My card for 365 Cards Day 89 - Imagine This: Watermelon. I have use white, green, red and black, as watermelon colours.
I will add this card in Art Pieces ATC challenge - flowers.


365 Cards Day 86 - This Will be GRAPE fun Изискването е да се използва картинка на грозде или пурпурен цвят. Трябва да се добавят и пет кръга.

Имам тази салфетка с виното и гроздето от няколко месеца, но днес и дойде времето. Кръговете са изрязани на ръка, на всеки с пънч е изрязана квадратан дупка и после са свързани помежду си със златна панделка. Надписа е на ръка.

My card for 365 Cards Day 86 - This Will be GRAPE fun


До тази сидмица не съм знаела какво значи трудни предизвикателства. Честно казано с нетърпение чакам утрешния ден. Надявам се на някой не много труден скеч и да приключа месеца.

If you would like to read my post you can do it using Google translate. There is a link on the sidebar.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com