26 октомври, 2008

Моите картички

Това са част от изработените от мен картички.
Имам още няколко, но тях ще ги добавя по-късно.

Спечелете награда от Scrapping Away

Това е блог на една дама от Англия , която е станала демонстратор на

Stampin' Up!

и по този повод ще даде награда на някой от записалите се в този пост в блога и и дал линк към него в своя блог. Вече има 149 записани. Записването е до 1.11.2008 г. Опитайте, може и да спечелите.

Ето описание на изискванията към участващите:

To enter you have to:

1. Type a post linking to my blog candy on your blog
2. Leave a comment HERE (on my Scrapping Away Blog) with a link to your post mentioning my blog candy


Наградата е

Тя съдържа
Blog Candy consists of: 5 Sheets of American Crafts THICKERS (cool alphabets I love these!!! I can't believe I'm giving them away lol), Adirondack Acrylic Paint Dabber, Pot of American Crafts Typehouse Numbers and last but definitely not least Ranger Perfect Pearls!!

5 листа със стикери букви на American Crafts
бурканче с цифри на American Crafts
Акрилна боя - това е розвото шишенце. За съжаление знанията ми по английски не стигат, за да го преведа както трябва
5 цвята водоразтворими перлени бои

Здравейте и добре дошли в моят блог

Това е моят първи опит за собствен блог и първата ми публикация в него, така че ми е малко трудно да реша какво точно да напиша.
Направих този блог, за да събера на едно място информацията, която съм натрупала за моето ново хоби - Ръчно изработените картички.
В ерата на високите технологии да изпратиш нещо по пошата и то направено от теб се счита за загуба на време. Съществуват толкова много сайтове с готови поздравителни картички и текстове към тях, така че можете без да ставате от компютъра да поздравите всички свои роднини и познати по съответния повод.
Все пак дори и в това забързано време има хора, които ще оценят това, че сами сте положили усилия да създадете нещо, с което да ги поздравите и зарадвате.
За всички тях и за любителите на рязането, мацането, лепенето и заниманията с всякакви хартийки, панделки, копчета е моят блог.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com