28 март, 2009

Картичка със сини цветя.


Това е картичка, която направих преди седмица. В получените списания, за които вече писах имаше подобна картичка. С букет от цветя отпечатани с различни цветове и с нарисувани дръжки. Идеята ми хареса и се получи тази картичка. Малко прекалих с цветята, в резултата на което букета стана доста голям. Използвах сребърен маркер за ръбовете на картинката, сребърна панделка, а дръжките и листата нарисувах с акварелни моливи. Новото в тази картичка е използването на т.нар. горещ ембосинг. Имам ембосинг пудри от известно време, но първият ми опит беше неуспешен и успях да похабя половината пудра от единият цвят за нищо, така че се бях отказала. Все пак реших да пробвам отново. По-точно за самата техника съм разказала в тази публикация.
Надписа и тичинките на част от цветята са направени с тази техника, но нещо не мога да получа достатъчно добри снимки, за да се види по-ясно.

Blog Candy 164/09

Наградата е в блога Forever-Memories-For -You.

Това, което трябва да направите е да напишете пост с линк към наградата във вашият блог и този линк, да го добавите в коментара си тук
Жребият ще е на 1.4.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com