14 април, 2009

365 Cards day 45

Това е новата ми картичка по предизвикателството на 365 Cards. Днес предизвикателството е Tri-Fold card. Това е тройно сгъната или по-скоро тройно разгъваща се картичка. Признавам си, че отначало като го прочетох не разбрах за какво точно става въпрос, но после видях картичките направени от Gloria Stengel в блога Scraps of live и се сетих, че преди много време се канех да правя подобна картичка и някъде из кутиите ми се търкаля парче сгънат зелен картон, който си чака момента да стане на картичка.
Така че в крайна сметка се получи това.



И тъй основата е зелен картон. Бакграунда е от салфетка, която е залепена на хартия. Аз нямам пънч, която да реже т.нар скалопед кръгове, т.е. такива на фестончета, така че зеленото фестонче е направено като са изрязани малки яйца с пънч за яйца и са залепени едно до друго, като от едната страна залепих бяло кръгче, а от другата зелено. Отне ми безкрайно много време да измисля какво да сложа в средата на това бяло кръгче. Накрая в употреба влязоха цветята, които ми подари едно момиче от бг-мамма. И тъй като цветята стояха някак голо добавих и тънък розов контур с акварелен молив. Отвътре сложих бяла хартия с заоблени краища и две зелени завъртулки с печат. Картичката се завързва с бледорозова панделка от органза.
Лошото при мен, е че направата не една картичка ми отнема безкрайно много време. Голямо мислене на варианти и в крайна сметка за тази конкретна картичка отидоха 3 часа. Което е абсолютна глупост, защото заради нея пострадаха доста от нещата, които обикновено правя през деня. Не знам какво бих могла да направя, за да работя по-бързо.

Here it is my card for 365 Cards 45 day. Tri-Fold card.
If you want to reed my post please use google translate. There is a link on my sidebar. Thank you.

Blog Candy 211/09


Наградата е в блога Doing Life.
Това, което трябва да направите е да напишете пост с линк към наградата във вашият блог и този линк, да го добавите в коментара си тук
Жребият ще е на 8.6.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com