21 октомври, 2009

Чисто и просто Clean & Simple Stamping

Това е много характерен български израз, но освен това са оказа и име на блог   Clean & Simple Stamping Случайно попаднах на този блог и бях очарована от лесните и елегантни картички в него. Там има седмично предизвикателство със скеч, с който би се справило и дете. А резултатите са очарователни.
За мен като човек, на който правенето на една картичка му отнема минимум два часа беше истински шок да попадна на нещо наречено картичка за 10 мин или Ten minute mondays  В линка който съм дала има 79 картички направени за 10 минути. Честно казано ми се иска виртуално да стисна ръцете на четирите дами дизайнерки на този блог и да им кажа браво.
Ето една 10 минутна картичка


Изглежда много красива и изискана, като за направена за толкова кратко време.
Когато нямате скеч под ръка и времето ви е малко искрено ви препоръчвам да разгледате този блог. Със сигурност ще намерите нещо, което да можете да използвате или ще видите някоя идея, която да вдъхнови. 
А това е скеча за тази седмица. Можете да направите картичка и да я добавите тук 

Все още имате време да се включите. Крайният срок е петък.
А това е картичка по този скеч направена от Harriet Skelly една от дизайнерките от екипа. Името и е линк, през който можете да влезете в блога и и да разгледате красивите и нежни картички, които тя прави.

3 коментара:

Dimitrana S. каза...

Интересно!

В редките случаи, когато правя картичка, изключвам бродираните, за които са необходими поне 2 дни, ми отнемат няколко часа - подготвям абсолютно всичко на ръка.. Сигурна съм, че и занапред ще е така :-)

В блога, показан от теб, Деси, видях наистина много семли и красиви картички! Дори такива, които биха могли да се направят и от мен, без готови материали.. Е, за малко повечко от 10 минути ;-)

Поздрав и пожелание за хубав ден!

Chiges каза...

Деси, при теб намирам какво ли не :), а това тук е наистина много интересно. Приемам, че това, което аз съм намерила, всички са го намерили и не си правя труда да го споделям с другите. Но пък и нищо ново не търся. Затова- благодаря ти, че споделяш с нас новите ти находки- безценни са!

Ирина - Magis каза...

Мне очень понравились открытки! Они интересные, красивые!

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com