08 април, 2009

Един интересен блог

Блога който представям днес се нарича Шматкология и неговата собственичка Лили е много мило и симпатично момиче. Тя успешно съчетава правенето на картички с изработването на дигитални странички, рамки и комплекти за дигитален скрапбукинг. Ако се занимавате с фотошоп или друга подобна програма и си търсите елементи и листи за вашите проекти при нея можете да намерите много красиви неща.Картичкит, които тя прави също са много хубави.
Ето тук са две от нейните неща, които аз много харесвам
Тази картичка в синьо с пеперуди. Тя е написала на картичката, думата приятелство и според мен тази дума я описва чудесно

Това е дигитална страничка в много нежни розови тонове.

Тъй като пеперудите са ми любими, то и двете неща, които съм подбрала да ви покажа имат пеперуди на тях.
Препоръчвам ви да разгледате блога на Лили. Има доста интересни неща за гледане. Можете да си пробвате и късмета, като си изтеглете късметче, от генератора за късмети, намиращ се в сайдбара към блога и.

3 коментара:

Lil каза...

Аз...аз...нямам думи!Благодаря миличка!Трогна ме много!Ужасно съм ти признателна за хубавите думи и за това великолепно представяне на блога ми.За мен е чест!
Още веднъж-огромно Благодаря!
А и вдъхновението ми да започна да се занимавам със скрапбукинг дойде именно от твоя блог и в последствие блога на Тони.Но твоят беше първият,на който попаднах :)Страхотна си и много старателна в творчеството си :)
Усмивки и прекрасен ден желая :)
Лили

Lil каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Lil каза...

Деси изтрих си поста,заради мейл адреса :)
Благодаря :)

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com