22 ноември, 2016

Коледна картичка с елен

Днес явно е ден за писане в блога.
Като направих картичката със снежния човек реших, че трябва да направя една и за другото актуално предизвикателство в Картичкофурии. И то е
Картичкофурийско предизвикателство 317 "Картичка с природни материали", в което Кат ни кани да направим картички, в които сме изполвали листа, клони, жълъди, шишарки, сухи цветя и др., каквито съберете при своите разходки през тези есенни дни.
Това е моята картичка, в която съм използвала чудесните малки шишарчици, които ми подари Руми Борисова.

Много специален за мен е и еленът от тази картичка. Преди повече от година се влюбих в елена на сизикс, който беше изчерпан у нас, а от сайта ми не успях да си купя и от тогава все си мечтаех за него. Тази година като станаха популярни китайските шаблони се оказа, че братята китайци са направили доста прилична имитация на толкова желаният шаблон. Вече си имам елен и съм много доволна. Скоро ще го видите и в други мои картички.

Картичка със снежен човек

Имам си този снежен човек от меналата година и много си го харесвам.
Когато пуснахме със Силвето от Плама Арт Картичкофурийско предизвикателство 316 Снежни човеци реших, че обезатолено ще направя поне една картичка с него.
Ето това се получи:

Надявам се да съм ви вдъхновила, за да направите и вие картички със снежни човеци и да се включите в предизвикателството.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com