25 септември, 2016

Акварелни занимания

Здравейте, днес реших да изтупам от нафталина позабравения си блог и да ви разкажа за вчеращният ни творчески ден с малката щерка.
Откакто в Картишок пуснаха своето предизвикателство ММП:15 Акварел реших, че ще се включа. У дома Милица е голяма любителка на рисуването с бои. Харесва и да рисува и е особено продуктивна. Колекцията и от картини нараства. Не я оставяме много често обаче, защото последиците след творенето и са доста. Последните дни е малко болна и когато в петък вечерта реши, че в събота ще рисува с бои реших, че сега е момента да се възползвам и аз. Това са моите АТС за Осмата Национална Картичкофурийска среща на 1 и 2 октомври в Казанлък. Направени са с водните бои на малката художничка и малко печати, изрязани елементи и горещ ембосинг за розите с печат, изработен от Мигито Петрова - http://migito.com/.

А това е картината на художничката. Бяха две, но другата претърпя инцидент при завършването, затова ви показвам само тази.

Честно казано не смея да кажа, че ще продължа много често да поддържам блога си, но ще се опитам да не го зарязвам за толкова дълго време.

И още нещо. Все още имате възможност да се включите в срещата. За повече информация прочетете тук:
Осма Национална Картичкофурийска - ПРОГРАМАТА

1 коментара:

Irena Stefanova каза...

Браво на Миличка! Деси, радвам се да видя отново публикация в блога ти :)
Фаворити ми са делфинчетата. Благодаря ти, че ни показваш и друго приложение на акварелните техники.
Прегръдки!
Ирена

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com