31 януари, 2013

Ретро рози

Ретро рози съм си кръстила тази картичка, защото поне на мен така ми изглеждат.

Самите рози са направени по този урок на който попаднах в Pinterest. Тъй като аз не разполагам с такъв пънч използвах това, което имам, а именно този стенсил на Тим Холтц
Използвах предпоследното по големина цвете. Получиха се по-различни от оригинала цветя, но според мен поне са красиви и стават лесно. Така че очаквайте и други картички с тях. За съжаление при мен нещата стават бавно. От момента, в който видях урока и реших как ще го преработя и направата на картичката има над 2м. Все не успявам да седна и да се потопя в хобито си. Открих, че въпреки наличието на солидно количество купени цветенца в крайна сметка, когато се хвана да правя нещо отново започвам сама да си правя цветята. Не им върви на купешките цветя при мен.

С тази картичка ще се включа в блогогодинката на Анелия Некезова, като и пожелавам още дълги години да твори и да показва създаденото от нея на всички нас, нейните почитатели.

Тъй като само розите правих 1ч, с тях ще участвам в играта на Какичка. Кати, първото което ми хрумна е да разкажа как обикновено минава малкото свободно време, което ми остава. После обаче реших да се стегна и поне веднъж да пробвам какво ще стане за 1 час правене на нещо. Е станаха тия три розички, като малко трудно се събрах в единият час.

Искам да включа тази картичка и в:
Simon Says Stamp Challenge Blog - ANYTHING GOES !!

The Party Time Tuesdays - PTT#105 Anything Goes

Through the Craft Room Door - "Always Anything Goes"

Tuesday Alchemy - Challenge #49: Anything Goes

Lady Anne's Challenges - Anything Goes Challenge

10 коментара:

vilini каза...

Оооо, много добре са се получили тези твои ретро рози!

Kati каза...

Хи-хи, един час за три рози си е екстра! Много са сполучливи, и аз съм голям фен на ръчно правените цветя, но обикновено посягам към плат или органза. Благодаря ти за включването в моята игра, достави ми голямо удоволствие.

Veselina каза...

Много красива картичка, розите са страхотни!

Em каза...

Наистина има нещо ретро в тези рози! Цялостното усещане на тази картичка е леко стил шаби шик. А розите седят много стилно, просто са прекрасни :)

Гуш
Ем

Penny каза...

This is a beautiful card! Love those gorgeous flowers that you made. Love the leaves and papers, too! Thank you for sharing this with us at TTCRD. Hope to see you again next week! :^)
Hugs, Penny

Irina Kirqkova каза...

Много е хубава картичката!Розите са прекрасни!

Laurel Beard каза...

So pretty!!!! :)


Thank you so much for joining us at the Simon Says Stamp challenge!

Shea каза...

Wow, those roses are fabulous! They really make the card stand out from the crowd! Thanks for playing along at Tuesday Alchemy!

debby4000 каза...

This is so beautiful, I love the use of colour and those flowers are gorgeous.

Thank you for joining us at Simon Says Stamp challenge.

luv
Debby

*щурчо* каза...

Розите са много красиви..Аз всеки път експериментирам с цветята..

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com