10 октомври, 2013

5.10. ден на подаръците

На 5 октомври се проведе Втората национална среща на правещите картички. Срещата беше чудесна, изпълнена с много положителни емоции. Освен това обаче тази среща за мен беше все едно рождения ми ден, който е след броен дни междупрочим.
Искам да се похваля с чудесните неща, които получих.

Когато видях този печат на Мо Манинг си помислих, че сякаш е направен за моите две дъщери. Точно така хваната през гърдите голямата разнася малката из дома. Споделих това с Кали и тя каза, че има печата и ще ми направи картичка за рождените дни на моите момичета.
Това е картичката:

Нали е прекрасна! Благодаря ти, Кали!

По повод 5 октомври, Световния ден на картичкоправенето, има размяна на картички в Картичкофурии. Това е картичката, която аз получих от Валя. Много се радвам, че най-после можахме да се запознаем на живо с нея и получих тази красива картичка:
Благодаря, Валя!


В началото на тази година се записах в играта Предай нататък, която Ирина Кирякова обяви в блога си. Това са елегантната картичка и прекрасните бижута, които получих от нея:

Въпреки, че не беше обявено част от момичетата се бяха подготвили с АТС-та направени специално за срещата.
Така станах горд собственик на няколко.
Сладурчето с жълтата рокля и панделка в косите на Вили. На живо е направо вълшебно. Благодаря Вили!


Малката ефирна госпожица със зелената рокля получих от Addii. Много сладка и нежна. Благодаря ти, Addii.

Блестящо цветно АТС от Краси. Благодаря!


Много красиво и елегантно пеперудено АТС от Маги. Благодаря!Цели 4 АТС от Мария, която познавайки моята колекционерска страст към тия малки картички ми подари повече от едно. Всичките са в нейния изчистено елегантен стил. Благодаря ти, Мария!

И една изненада. По време на обедната почивка на срещата дойде съпругът ми с малката щерка и ми донесе писмо, дошло докато не съм била удома. Това беше писмо с АТС от Мими. Благодаря на Мими!
За тези от нещата, но които намерих снимки от авторките им съм сложила техните снимки. Останалите моля да ме извинят, но толкова може моето малко фотоапаратче.


3 коментара:

Plamnito каза...

Леле, Деси, колко много красоти! Заслужаваш ги всичките и дори повече!

Ирина - Magis каза...

Всё очень замечательное, красивое!

- каза...

Щаслива притежателка на много красота и много топлина! Все така да бъде! :)

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com