15 юли, 2013

Детство мое

Детство мое беше темата за размяната на АТС във форум Картичкофурии през юни.
За съжаление се оказа, че с две скучаещи деца във ваканция и още едно, което сега открива света правенето на картички и дори на АТС е мисия невъзможна. А така си мечтаех да излязат ваканция и се заричах, че всеки ден ще правя поне по една картичка. Уви. Нищо такова не стана.
Въпреки, че имах идея още когато пусках темата успях да я реализирам към края на юни, а едва днес снимах АТС-тата и ви ги показвам.


Жълтото отива при щерката, заради малко размазан горещ силикон, оранжевото остава за албумчето на Ем, останалите са свободни и са записалите се в размяната във форум Картичкофурии.

А идеята ми дойде от песента на Орлин Горанов и Кристина Димитрова, която ми се въртеше в главата, докато не ги направих.


6 коментара:

Being shMe каза...

Деска, благодаря ти. Чудесна идея, носеща толкова хубаво усещане на крилете си. Чудесни АТС с мирис на лято и мъничко носталгия по безгрижните детски дни...Поздрави от сърце :)ххх

Елена каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Елена каза...

Ох! Уф! Съжалявам за премахването. ЩЕ се оправдая с главоболието, от което страдам напоследък... Страхотни са всичките АТС-та! Направо се понесох към облаците с тях! Поздравления!

Veselina каза...

Много мили и слънчеви АТС-та, Деси! Като видя хвърчило и ми става едно такова хубаво и топло...

Bo каза...

Страхотни, цветни и ваканционни хвърчила! :)

Bo каза...

Като поотраснат още малко и този проблем ще изчезне... Даже ще започнат да ни липсват.

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com