18 март, 2013

Бронзови пеперуди АТС серия

Това е най-новата ми АТС серия - Бронзови пеперуди. Пеперудите са бронзови, защото съм използвала бронзова ембосинг пудра при направата им.

И при трите АТС съм използвала един и същ картон и съм отпечатала и ембоснала различни печати с пеперуди с бронзова ембосниг пудра.
По-особено е последното АТС, при което съм използвала една техника от видео уроците на Gina K -Bleached Leaves. Това е техника, при която ембосната картинка се минава с четка потопена в белина. Първо опитах на АТС-то с малките пеперудки, но се оказа, че за да се вижда ефекта е необходимо изображението да има повече празни места. Като недостатък мога да кажа, че където пудрата попадне под белината тя потъмнява и губи блясъка си. Gina K използва в своя проект някакъв специален, продаван от нея картон, а аз използвах 270гр картон, който съм купувала от ЛИДЛ. Затова и при мен ефекта не е така силен.

6 коментара:

Em каза...

Много красиви АТС-тата! Тази техника наистина се получава много интересно :)

гуш
Ем

- каза...

Усещането за кадифе на третата АТС е страхотно!Много ми хареса и първата!

Te4eto каза...

И мен тая третата много ме впечатли! Техниката ще я пробвам (естествено) някой ден, ама не остава ли мирис от белината?

Miss Emerald каза...

Уникална серия! И трите АТС-та са просто великолепни, всичките ми харесват. Доста интересна техника си използвала и смятам, че и при теб ефекта е прекрасен.

Veselina каза...

Много красиви ATC -та! Третото е страхтно!

Being shMe каза...

Прекрасна, елегантна серия. Няма как да не кажа колко ми допаднаха тези пеперуди. И техниката, която споделяш е много интересна. Аз знам подобна с белина, но при оцветяването на крафт картон. Определено ми се прииска да я пробвам скоро. Браво за страхотните АТС и благодаря за техниката :)ххх

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com