08 януари, 2013

Предай нататък


От няколко гдини в нашите среди се шири една игра. В нея става размяна на ръчно изработени подаръци.
До сега съзнателно не съм се включвала в играта. Липсата на време ме е спирала.
Този път обаче не устоях на изкушението да се запиша в играта, която е пуснала Маги. Много харесвам нещата, които тя прави и затова тази година и аз ще участвам в играта.

Затова очаквам, по-скоро се надявам да има 5 човека, които да се запишат при мен и да получат нещо направено от мен до края на годината.

Първите 5 човека, които оставят коментар под тази публикация ще получат подарък от мен до края на 2013 г. Тези, които се включат в инициативата, трябва да направят същото за други 5 човека, пускайки темата в своите блогове.


9 коментара:

Neli каза...

Деси с огромно удоволствие се записвам! Много неща съм научила от теб! Поздрави!

allegri2000 каза...

Здравейте, следя блога ви от известно време и много ми харесват вашите творения! Идеята е страхотна и бих искала и аз да се включа, но не можах да разбера дали подаръците трябва да са направени от самата мен? Бихте ли ми дали някакъв пример за такъв подарък за да добия представа? Поздрави: Вера Григорова

allegri2000 каза...

Не се изразих правилно! Имах предвид дали подаръците трявба да са само в сферата на картичкофурийството или може да е нещо ушито, или пък примерно ръчно изрисувано свещниче?

Ivolina каза...

Нели, благодаря ти, че се записа при мен. Адресът ти го имам.

Ivolina каза...

Здравейте, Вера,
идеята на самата размяна е да са ръчно изработени неща. Не е задължително да са картички. Аз до сега не съм участвала, но съм виждала момичетата като публикуват и ръчно изработени бижута, играчки, тефтерчета, въобще най-различни красиви изработени от тях неща.

Nevena каза...

Здравей Деси, включвам се и аз с най-голямо удоволствие. Идеята е страхотна и вече учасвах миналата година, сега ще я продължа и аз !!!

allegri2000 каза...

Привет отново,
Включвам се и аз! Моят e-mail: allegri2000@abv.bg
Поздрави: Вера Григорова

Irina Kirqkova каза...

И аз се включвам!

Maria Tchotcheva каза...

Деси, включвам се и аз :)

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com