14 октомври, 2011

Ден за благодарности

Пиша този пост от доста време насам, но все не успявам да стигна до написването му. Оказва се, че с три деца страдам от огромен дефицит на време и възможност да правиш нещо друго освен да се въртиш като дервиш около себе си. И тъй като напоследък ми се губят дни мога да кажа само поредността на получаване на тези прекрасни картички:
Първата е от Маги
Една много нежна и елегантна картичка, с която тя ме поздрави за раждането на Милица. Благодаря ти Маги! Много ме зарадва с твоята картичка.

Втората е от Гери:
Много сладурска розова фея също поздравление за раждането на бебка.
Благодаря много, Гери! Твоите картички се толкова сладки и винаги ме карат да се усмихвам.

Третата е от Христина
Тази много красива ретро дантелена картичка получих от нея за размяната на картички в Картичкофурии по повод 1 октомври Световният ден на майсторите на картички.
Благодаря, Хриси, за чудесната картичка.

Четвъртата е от г-жа Луси Колако от Индия. Преди няколко години бях част от една международна група на майстори на картички и там си разменяхме и изпращахме картички за рожденните дни. Вече почти 2г не съм част от тази група и въпреки това Луси ми е изпратила картичка за РД и то картичката пристигна на самият ден и е единствената ми поздравителна картичка тази година.
Благодаря на Луси, че се е сетила за мен и ме поздрави толкова от далеко. Thank you Mrs Lucy Colaco.

10 коментара:

Даниела Велева каза...

:) здравей :) картичките са страхотни ,а когато носят и любов стават ценност ,която след време ще ни носи приятни спомени :) поздрави от мен :)

~Gery~ каза...

Дес, радвам се, че си тъй зарадвана :)))

Miss Emerald каза...

Колко прекрасни картички си получила! И са ти донесли много приятни емоции и усмивки!

Пъстър свят каза...

Прекрасни картички си получила!
Но за съжаление тази година останах разочарована от размяната на картички в Картичкофуриите по повод 1 октомври - Световният ден на майсторите на картички. Аз бях твоето късметче и до днес не получих такава. А само да знаеш с какво вълнение и трепет я очаквах...
Дано има логично обяснение за всичко това.

ранни записвания 2012 в Турция каза...

страхотни картички, много са красиви, очакваме да видим какви ще са коледните, до скоро

Екскурзии Испания каза...

Картичките са страхотни! Най-много ми хареса чашата с розовите цветя от Гери. Много е кокетна, възхитена съм! От Христина също е много сладурска картичката :)Късметлийка си, че си получила толкова много картички!

туроператори каза...

Красиви картички и не бива само в един ден да изказваме своите благодарности, а постоянно.

почивка малта каза...

С тези невероятни картички може всеки ден да е за благодарности. Много са красиви поздравления.Направени с голяма любов и въображение.Страшно ми хареса тази ретро дантелена картичка, не съм виждала по магазините подобна с дантела.Приятно е чувството когато получиш картичка, да знаеш , че някой е мислил за теб , специално е търсел картичктата, която е най-подходящата за теб и да ти я подари.Пожелавам ти много успехи и не спирай да ни радваш със своите публикации.

доставка на мляко каза...

При наличието на цели три дечица, е напълно разбираемо, че времето ти, тоест свободното ти време ще е дефицит.Определено не водиш скучен живот и те поздравявам за децата, които нека бъдат живи и здрави и само да те радват с хубави неща.Картичките са разкошни, много нежни и се вижда, че имаш талант и желание да твориш.Ден за благодарност ми звучи като някаква кампания.Последната картичка с тези сини цветя е чудесна.

paco rabanne 1 million каза...

Картичката с бебето е много мила и нежна.Всеки би го трогнала такъв подарък.

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com