20 септември, 2010

Lets cook it! - The Crazy Challenge DT card

Времето взе да захладнява и кухнята със своята топлина започна да става все по-притегателно място. Затова ние от Крейзито ви каним да готвим заедно. Заповядайте в новото понеделнишко предизвикателство Lets cook it!.
Спонсор на предизвикателството са Digi Doodle, наградата ваучер на стойност 10$ за техният магазин, които могат да бъдат използвани за всичко с изключение на блог персонализация.


А това е моята картичка за предизвикателството:




С тази картичка ще се включа и в 34-тото Картичкофурийско предизвикателство на Картичкофуриите, което тази седмица е зададено от Светла - Creative и е с тема Довърши изречението С ухание на ...
В тая картичка се опитах да изобразя кухнята на моята баба. Белите шкафове и печка, малките каренца, розовите стени, сервиза с малките чашки за кафе, украсени с малки рози и така крехки, че изпитваш страх, че ако ги стиснеш по-силно ще ги счупиш. И най-вече ароматът на прясно изпечен сладкиш, канела, ванилия, който се носи из кухнята. Баба ми беше страхотна кулинарка и правеше разкошни сладкиши. Колкото и да се старая през годините, откакто я няма така и не успявам да постигна нейното майсторство. Но пък в паметта ми още се носи уханието на бабината кухня.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com