22 април, 2010

Първо Картичкофурийско Blog Candy

На 25 април стават 3 месеца от създаването на блога Картичкофурии!

Когато правех блога исках той да бъде място от което да черпим вдъхновение, да привличаме нови приятели и да се забавляваме. Сега след 3 месеца мога да кажа, че в своята работа блога успя да привлече почти 70 участника, което за прохождащ блог с предизвикателства за едно не така масово у нас хоби е доста добро постижение. Бяха показани над 500 картички. Това са 500 късчета красота, излезли от сръчните ръце на всички картичкофурии. Надявам се, че в своето по-нататъшно съществуване ще има и други желаещи да участват и ще видим още много красоти.

Важно за Картичкофурии е това, че освен да участва като създаде картичка по дадено задание всеки може да участва и като пусне предизвикателство към останалите. Вие можете да задавате какво да направят другите и да видите как те виждат предложената от вас идея. Разбира се ако желаете можете да дадете и награда.

За да отпразнуваме тази никак не малка за съществуването на един блог годишнина в блога има игра с награда, т. нар. Blog Candy.
Остават още 3 дни до края му. Сега е момента да се включите и да спечелите

Наградата е предоставена от Krissbal и включва общо 36 листа хартия, по 12 от сериите
Класически Bailey на K & Company
Игра на дама на K & Company
Пътешествие на K & Company
Cling печат Цвете на Hero Arts.

Ако не успеете да спечелите нашето Blog Candy, но много ви се иска да имате тези хартии, можете да ги намерите в магазин Двете Елши, който всеки месец е спонсор на последното за месеца Картичкофурийско предизвикателство.

Искам да благодаря на всички, които се включваха в предизвикателствата на блога и се надявам да продължат да го правят. Очаквам да се включвате не само като правещи картички, но и като пускащи предизвикателства. Не забравяйте, че този блог е наш, на всички, които участват и по двата начина и че неговото бъдеще зависи от нашите общи усилия. За да има още много предизвикателства и за да има още много нови хора привлечени от това прекрасно хоби - правенето на картички.

Все още имате време за участие в Картичкофурийско предизвикателство № 13 Ретро картичка.

А и да не забравите да наминете утре, защото пак е петък.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com