19 януари, 2010

Easel card

Easel card е тип картичка, на която предната част може да стои изправена спрямо основата. От известно време е много популярна в темата в бг-мама, където пиша. Затова и аз реших да се включа с една такава


Особени благодарности на Шуши, за подаръка, който стана основен елемент на тази картичка.
Как се прави тази картичмка можете да видите в този клип.
Можете да използвате и тази схема.
Тук можете да прочетете и обяснения как се прави.

7 коментара:

Creative каза...

Деси, картичката е изключително красива и стилна!
Страшно ми допада тази комбинация - бяло-червената, но като цяло е ужасно трудно да се използват само тези цветове и да се избяга напълно от първата асоциация, която по дефоулт се вързва с тях - първомартенската (поне по нашите земи :))). А ти си се справила просто чудесно! И няма и грам повей за първи март за мен, лично, и то не за друго (бтв аз си обичам първи март и мартеничките :))), а просто защото си постигнала ефекта картичката да е изключително женствена и не_рамкирана като послание!
Поздравления!

Petya каза...

Браво! Чудесна идея, чудесна картичка. Все още не съм пробвала такъв тип картички и ще ми е интересно да импровизирам.

Unknown каза...

И на мен много ми харесва картичката. Червеното ми е любим цвят, така че какво повече да кажа, освен че в съчетание с твоя майсторлък резулата е невероятен!

Chiges каза...

Деси, много красива е станала картичката, при това в актуални за сезона цветове :). Разбира се, цветята са прелестни, направо не мога да им се нагледам.

Мързеланче каза...

Много е красива и стилна!

Anniesartbook каза...

Как точно си направила изрязания елемент? Разкошно е!

Nana каза...

Казах и в чата, но само да се подпиша под коментарите преди мен! Много е нежна, много е добра комбинацията. Може би защото аз отдавна не празнувам 1ви март, и през ум не ми мина да направя такава връзка с цветовете. :)

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com