27 август, 2009

Още награди за блога Blog Awards

Искам да се похваля с наградите, които моят блог получи през времето, което отсъствах.
Това са наградите, които получих от Omi Сундучок Оми
Много талантлива дама, която прави прекрасни картички, а също и други интересни неща, които можете да разгледате в блога и.
 
А това е награда, която получих едновременно от три много талантливи дами.
От Арабела. Arabela Dream Studio Тя от скоро е започнала да прави картички, но определено се получават много добре. Особено ми харесва последната и картичка със сърчица.
Нещата които тя готви изглеждат прекрасно и като четеш рецептите ти става ясно, че сигурно са и много вкусни. Аз не съм особено талантлив готвач, но определено бих се пробвала да направя някоя от нейните рецепти. Ако обичате вкусната и красиво изглеждаща храна определено трябва да посетите нейният блог.
От  chiges Истории оттук-оттам. В този блог можете да намерите красиви картички, уханни сапуни и особено великолепно изглеждащи торти. 
Препоръчвам на всички мои читатели да разгледат блоговете, за които писах днес. Ще останете очаровани.

И още нещо. След като спрях да правя картички на 9 август и сега не мога да започна да правя отново. Вадя си хартиите, радвам им се за малко и ги прибирам обратно. Някак си съм блокирала и не вървят нещата. Затова и нямам нищо ново за показване.
Сега след като имам толкова много награди тия дни ще ги раздам, така че поглеждайте от време на време и при мен.

Искаше ми се да имам още една колона в блога си, за да си сложа наградите. За сега обаче не се справям с добавянето и без да загубя добавките и особено тази с последователите на блога, която считам за изключително ценна и важна за мен.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com