25 април, 2009

Спечелени награди

Редовните ми четатели виждат на колко много места се записвам с надеждата да спечеля някоя от съблазнителните награди, котио се предлагат в блогер пространството.
Тук искам да напиша нещата които спечелих през последните месец и нещо.
1. Това е сертификат за 20 канадски долара от сайта Fred She said Digital Designs and Papercrafting Goodness. Това е блог на една много талантлива жена, която създава прекрасни картички като тази.

Освен блога тя има и магазин за дигитални материални за картички, като хартии, картинки, цветя, които могат да бъдат разпечатани и използвани. Магазина се казва Fred She said design ... The store.... Линк към магазина има и на сайдбара отстрани. Още не съм си ползвала сертификата, защото Трейси написа, че скоро ще има листи с пеперуди и аз искам да си запазя правото за тях.
2. Втората ми награта е от Стеф Any Shade of green. Тя обновяваше стаята си за хоби занимания и затова пусна няколко неща като блог канди. Аз спечелих комплект за писма

Комплекта е много сладък, но е по-скоро детски и за това го подарих на дъщеря ми, която е много доволна.
3. Третата ми награда е от Рут Tip Top Toppers Things. Тук спечелих съпътстващата награда отпечатани различни картинки. Рут беше така добра да ми прати и доста други неща, освен картинките.
4. И последната ми награда е от вчера. Тя е от блога Whistling Crafter. Собственикът на блога е мъж, който прави картички и работи в център за работа с деца. Това което печеля е печати и руб онс, това е нещо като ваденки, а също и едногодишно членство в някакъв сайт с дигитални печати и елементи. За съжаление, въпреки че пише в блога си Грег все още не се е свързал с мен. Искрено се надявам, че ще получа тази награда.
За съжаление имам и две потънали в пощенските дебри, които така и не дойдоха до мен.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com