23 февруари, 2009

Едни по-различни картички

По време на великият лов на блог кандита, които така и не успявам да спечеля попаднах на един блог с по-различни картички. Това е блога на Дороти NeverEnoughRubberStamps. С любезното съгласие на собственичката на блога искам да ви представя нейният блог и нещата, които прави. Каня се да направя това откакто попаднах на блога и, но исках да изчакам да мине срока на нейното канди, за което също се бях записала. Уви отново не спечелих.
На фона на всички Тилди и други малки сладки куклички, които аз лично харесвам, намирането на блог с различно картички ми се видя странно в първия момент. После обаче като разгледах останах очарована. Всяка картичка е като една малка картина. Носи собствено послание и поне според мен са наистина много оригинални и красиви.
Блога е нов от края на януари тази година и на мен лично много ми харесаха
всичките и неща. Беше ми трудно да избера кои да покажа. Все пак се спрях на




В своята работа Дороти използва основно печати, алкохолни мастила, ембосинг пудри. Работи с продуктите на фирма Magenta, на които аз лично до сега не бях попадала, въпреки голямото ми ровене в нета.
Обръщам особено внимание на картичките в тази публикация . Това са тъй наречените АТС картички и са с големината на крата за игра или визитка. За тях ще разкажа по-подробно в някой от следващите дни.
Докато пишех това Дороти пусна тази картичка.

Много симпатичва дама, не мислите ли.
Дороти е баба на една седемгодишна сладурана, която също прави картички. Има пуснати няколко нейни неща и също са много симпатични.
Аз получих наслаждение разглеждайки блога на Дороти. Ако харесвате различното в картичките това е вашето място.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com