16 февруари, 2009

Моите нови картички

Вчера само ги качих и не ми остана време. Сега да напиша нещо за тези картички.
Първо за двете картички сърчица. Те всъщност са общо три, като първата е в тази публикация. Трите картички са от един и същ бял картон, като идеята ми беше да са точно така златна, червена и розова. При направата на червената и розовата съм използвала цветна хартия, хартия за подаръци, пънч сърце, панделки и малко камъче за червената и розово сърчице брадс за розовата.

Розовата картичка беше във вид на заготовка от няколко месеца. Нещо не успявах да я подредя така, както на мен ми се искал Преди няколко дни реших, че вече и е време да бъде завършена и се получи това. Основата е розов картон, страничната лента е панделка за подаръци, цветята се състоят от цвете от ластик за коса, изрязано от мен, цвете за апликация.

Следващата тове е сватбена картичка. Първоначално беше само идеята да направя картичка с бордюр по предизвикателството в Cardmaking International Group в Yahoo.com
на която съм член. За първи път правя толкова голяма картичка. До сега съм правила максимално 14/14см. За основа съм използвала готова сгъната къртичка, която си купих с едни комплекти за картички. Бордюра е направен от хартия за подаръци, като фестончетата съм очертала с шаблон и съм го изрязала на ръка. Мислех да изрежа сърчица с пънч , но се оказа, че хартията е много тънка и се смачква при рязането. Затова изрязах сърчицата от перлена хартия и ги залепих. Сърчицето е от хартия за подаръци, на което чак като го залепих видях, че надписа зад него е сватбено поздравление. Текста съм написала на ръка със златен маркер.

И последно това е моята най-нова картичка. Основата е картон за визитки, подложката върху него и златната хартия съм купувала от магазин Слънчоглед. Те имаха преди едни малки пакетчета с парчета ръчна хартия и тези хартии са от такова пакетче. жалко че скоро не съм виждала такива пакетчета в магазина. Цветето е изрязано от хартия за подаръци.
В долната част съм използвала ширит и една комбинация от цветя Prima.


Понякога много ми се приисква и правя по някоя картичка, но гледам да не е много често, защото просто нямам какво да ги правя. Нямам толкова много приятели, не можах да намеря къде да ги продам и така си и стоят.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com