31 август, 2009

Наградата Kreative Blogger отива при

Тъй като и без това не правя нищо реших, че ще раздавам наградите, които получих на части.
И така започвам с наградата  Kreative Blogger.
 
Оказа се, че тази награда е свързана с няколко условия.
1. Благодарете на този, който ви е наградил
2. Публикувайте линка на неговия блог в своя.
3. Публикувайте логото на наградата.
4. Наградете 7 Kreativ Blogger.
5. Добавете линковете на тези 7 блога.
6. Напишете коментари на наградените.
7. Напишете 7 интересни неща за себе си.

Наградата с удоволствие изпращам при:
Никак не обичам да пише за себе. Въобще ми се искаше да пропусна тази част от съпътстващите наградата неща, но все пак реших да напиша 7 неща за себе си. Няма да са особено интересни, за съжаление.
1. Аз съм Интернет маниак. Прекарвам изключително голяма част от деня си четайки и по-рядко пишейки в Интернет.
2.  Така и не можах да открия моето хоби. Започвала съм доста неща, но после бързо ми минава мерака.
3. Обичам да се мотая по магазините. От известно време предпочитам тези онлайн.
4. Харесвам хартиите за скрапбукинг, които съм си купила и ми е жал да направя нещо от тях.
5. Обичам да гледам анимационни филлмчета. Покрай децата знам повечето герои и историите им.
6. Харесва ми да получавам подаръци, но и много обичам да правя такива. Радста в очите на хората, които харесат подаръка си ме прави щастлива.
7. Аз съм типична Везна. Трудно е да предвиди човек какво ще бъде настроението ми след малко.

27 август, 2009

Още награди за блога Blog Awards

Искам да се похваля с наградите, които моят блог получи през времето, което отсъствах.
Това са наградите, които получих от Omi Сундучок Оми
Много талантлива дама, която прави прекрасни картички, а също и други интересни неща, които можете да разгледате в блога и.
 
А това е награда, която получих едновременно от три много талантливи дами.
От Арабела. Arabela Dream Studio Тя от скоро е започнала да прави картички, но определено се получават много добре. Особено ми харесва последната и картичка със сърчица.
Нещата които тя готви изглеждат прекрасно и като четеш рецептите ти става ясно, че сигурно са и много вкусни. Аз не съм особено талантлив готвач, но определено бих се пробвала да направя някоя от нейните рецепти. Ако обичате вкусната и красиво изглеждаща храна определено трябва да посетите нейният блог.
От  chiges Истории оттук-оттам. В този блог можете да намерите красиви картички, уханни сапуни и особено великолепно изглеждащи торти. 
Препоръчвам на всички мои читатели да разгледат блоговете, за които писах днес. Ще останете очаровани.

И още нещо. След като спрях да правя картички на 9 август и сега не мога да започна да правя отново. Вадя си хартиите, радвам им се за малко и ги прибирам обратно. Някак си съм блокирала и не вървят нещата. Затова и нямам нищо ново за показване.
Сега след като имам толкова много награди тия дни ще ги раздам, така че поглеждайте от време на време и при мен.

Искаше ми се да имам още една колона в блога си, за да си сложа наградите. За сега обаче не се справям с добавянето и без да загубя добавките и особено тази с последователите на блога, която считам за изключително ценна и важна за мен.

24 август, 2009

Здравейте отново

Здравейте отново. След това прекъсване ще се опитам отново да започна да поддържам блога си. Напоследък нямам никакво време за правене на картички, защото скоро ще си имам първокласничка, а градината, в която ходи малкия започна ремонт. Това при мен означава да не успявам дори да си извадя нещата, за съжаление.
Все пак се надявам да има и такива дни, в които да правя по нещо и да го показвам тук.

Искам да се похваля, че моята дъщеричка Детелина стана на 7 години и да ви почерпя с парче виртуална торта. Тортата не е мое дело. Използвах картинка от нета.



И още нещо. Много искам блога ми да има на две, а три колони. Днес прекарах часове в търсене на нов шаблон, но който и да сложа ми изтрива запазените последователи, посетитиле и въобще всички полета, добавени от мен. А и после не мога да си го наглася, както на мен ми харесва. Ако някой може да ми помогне с идея или съвет в това отношение ще съм му много благодарна.

09 август, 2009

Отново награда за блога и ВАКАНЦИЯ

Получих още една награда за блога. наградата е от Bonekta Музыка моей души...= Ако искате да видите нейните красиви кукли от хартия, обезателно посетете блога и. В него има и други неща изпълнени в техника оригами, като тази кошницка с ягоди.

Наградата е ето този Blog award на приятелството между блоговете


И сега едно малко обявление. Излизам в малка ваканция и блога няма да се обновява 10-на дни. Пак ще влизам и ще чета, но няма да пиша тук и няма да правя картички.
Очаквайте ме отново след 21 август. Тъй като тези блог награди се дават, за да бъдат предавани нататък, то като се върна ще раздавам виртуални награди.

04 август, 2009

Картичка в розово и зелено

Днешната картичка трябваше да отговори на едно предизвикателство, затова трябваше за е в розово и зелено. Презвикателството е в блога C.R.A.F.T. Challenge Blog, към чийто предизвикателства се опитвам да се присъединявам всеки път, когато ми хрумне как да изглежда картичката по тях. Challenge 10 Pink and Green

Това е моята розово-зелена картичка. Розов картон, зелена хартия на точки, букет направян от напечатани цветя, панделка, стикер.

Има още едно предизвикатулство, към което искам да добавя тази картичка. Това на Order of the Opus Gluei Challenge #19 - Put the Petal to the metal. искането е да се използва нещо метално или наподобяващо метал. Мисля, че златните тичинки на цветята и златният надпис подхождат на това предизвикателство.

My card for C.R.A.F.T. Challenge Blog Challenge 10 Pink and Green. I have one big dream to be a DT member, so I will add myself in the list, too

I will I add this card in Order of the Opus Gluei Challenge #19 - Put the Petal to the metal. There are gold in the flowers and the sentiment is gold, too. Is this enough metal?
I hope my card is suitable for these two challenges.

03 август, 2009

Картичка плик

От доста време се каня да си направя точно такава картичка и явно сега е бил момента.


Жълт картон, син картон, хартия за скрапбукинг, панделка, бяла хартия.
Товя е мое наименование на картичката. В нета я намерих като File Folder Card и тук можете да видите урок за направата на тази картичка. Урока е публикуван от cropwithLisa и ако разгледате качените от нея неща в YouTube можете да открието още доста уроци за правенето на картички.

02 август, 2009

Two Way Open Card

Картичката, която искам да ви покажа се нарича Two Way Open Card, т.е. отваряща се по два начина картичка. Видях я в този блог Lost in paper и реших обезателно да си направя такава.







Основата е тъмнокафяв картон, върху него син, скрап хартия, жълт картон, панделка и водно конче.
Освен това тази картичка ще я добавя към предизвикателството на Creative Inspirations Challenge Blog Challenge 14 BLING!!! което е да се добяви нещо блестящо или лъскаво към картичката.
За желаещите да следват някакви указания и опътвания при направата на картичката давам линк към форумите на Splitcoaststampers TLC166 - Two Way Open Card. Аз както винаги моята съм си я мерила и правила сама.

My card for Creative Inspirations Challenge Blog Challenge 14 BLING!!!

01 август, 2009

Награда за блога Blog Award

От доста време насам се каня да напиша за наградата, която получих от Лили

Наградата е за Прекрасен блог и аз съм много благодарна за оценката, която моят блог е получил.
Благодаря Лили.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com