31 май, 2009

365 Cards Day 92

И тъй днес е последният ден от май и края на месеца в който аз следвах предизвикателствата на 365 Cards. Не всеки път успявах на деня, но с днешната имам 31 неправени картички този месец. На практика 32, защото имам и една АТС, която не съм показвала.
Първо ще покажа картичката.
Предизвикеталството на 365 Cards Day 92 - Super Sketchy Sunday е скеч, който изглежда така

Първоначалната ми идея беше за нещо по-сложно и по повече предизвикателства, но в крайна сметка се получи това:


Снимките са със светкавица и без.
Релефен картон, цвете квилинг, две ленти с къдрави краища и готов надпис.

След 1 месец правене на картички по предизвикателствата на 365 Картички, мога да кажа, че поне 1/3 от картичките направени през този месец са неизползваеми за мен. Те отговарят не предизвикателствата, за които са направени, но не и на нашите български прадстави за картички, които очакваме да получим. Направените от мен картички или си стоят така или ги подарявам на приятели и роднини. Част от тях отиват по обмена в групата в Yahoo, в която пиша. Първоначалната ми идея, когато започнах да правя картички, беше да ги правя и продавам, но както казва съпругът ми - хората в БГ нямат хляб да ядат, ти си тръгнала картички да им продаваш. Така че сега имам доста голям запас от картички и не мисля да продължа отново ежедневно да следвам предизвикателствата. Пак ще правя картички, но вече не всеки ден, а само по задачи, които ми харесват и мога да използвам готовата картичка.
Хареса ми да ползвам предизвикатерлствата като основа на базата, на която да направя картичка. Това е много полезно, когато стоиш срещу хартиите и нищо не ти идва на ум. От друга страна чуждата идея задължава и се очаква да се следва стриктно, което на мен ми е трудно.
Гледах направяното от участващите в предизвикателството и мисля, че имаше много по-добри от моите неща, а също и в някой случаи моите бяха по-добри. Е на мен не ми се е случвало моя картичка да стане картичка на седмицата или пък да спечеля някоя от наградите, за съжаление. Важна роля играе и наличието на техните специфични материали и готовите детайли, които те използват. Нещата които правя аз в повечето случаи съм си ги изработила сама, което ги прави по-груби и не така акуратни като машинните.
Равносметката е, че беше интересно и ми хареса, но скоро едва ли ще повторя пълен месец, защото е и задължаващо и натоварващо, а точно това не искам да е правенето на картички.

This is my card for 365 Cards Day 92 - Super Sketchy Sunday. Whit this card I have full month of finished challenges.
If you would like to read my post you can do it using Google translate. There is a link on the sidebar.

9 коментара:

~Tammy~ каза...

fantastic. I really like how you created your blossom

Vicky каза...

very cool cards! great job!

Karen Lee каза...

Very pretty!

hugs, Karen Lee

~amy~ каза...

such the pretty cards Ivolina...love the flowers!!!

Unknown каза...

Beautiful card Ivolina. Great take on the challenge.
Hugs
Michelle M

Maz каза...

Very pretty cards, love the way you have done the flowers
Maz

AUsome mom каза...

Great card! The flower is so yummy!

Rose каза...

fantastic flower!! so glad you posted for us to enjoy :D

Kristie Larsen каза...

Ivolina-- I just found the translating button and was so delighted that I could read your post and understand a bit of who you are. I hope to see you around 365 participating in any challenge you can. We love to see your creations. You do a fabulous job and I hope you enjoy making these cards as much as we love seeing them! Nice work on the sketch challenge. I love the paper flower so much. Your card is beautiful!

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com