21 май, 2009

365 Cards day 79

Днес успях да наваксам с изпуснатата картичка от предизвикателствата на 365 Cards. Открих, че ако се опитам да направя две нормални картички 10,5 на 14,9 см или А6 формат не ми стига времето. Затова напоследък картичките които правя са по-малки като размер.
Това е картичката по 365 Cards Day 79 - Monday's Manufacturer. Предизвикателството беше да се използват материалите на любимата ни фирма и по конкретно хартията. Моите хартии са купувани на лотове от ибей и там нямаше отбелязан производител. За това и така и не знам кои на коя фирма са. Все пак имам едни хартии на цветя, които са малки като формат и към тях стои първата страница, на опаковката, в която са се продавали. На нея пише DCWV. Аз много си ги харесвам и до скоро не се бях престрашавала да ги използвам. Въобще всички хартии, които съм си купила ми харесват много и направо ми е жал да ги срежа. Вадя ги да ги разгледам от време на време и пак си ги прибирам.
По повод това предизвикателство обаче използвах лист хартия на DCWV, синя панделка от органза, малко водно конче и син картон.
Получи се тази много семпла картичка. Реших да не слагам много елементи, защото хартия и без това си е достатъчно пъстра.


This is my card for 365 Cards Day 79 - Monday's Manufacturer I have use DCWV paper from Flowers mat stack 4,5 6,5 pack. I like its colours and flowers.

1 коментара:

Mila каза...

Много нежна картичка със страхотни цветове.

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com