02 май, 2009

365 Cards day 62

Това е предизвикателството от вчера, което аз изпуснах. Сега е момента да кажа, че ще се опитам да следвам всички предизвикателства на 365 Cards през месец май. Тъй като при мен нещата рядко се получават както съм ги замислила не знам дали ще успея, но поне ще се опитам. Хубавото е, че можеш в рамките на текущата седмица да изпълниш и предизвикателствата от предходните дни и да се включиш и в тях.
Сега за днешната картичка. Днес определено не е моят ден за правене на картички. Нещата, които направих не отговарят на замисъла, който имах и не се получиха така, както си ги представях. Все пак вече са направени, така че ще ги покажа и ще ги включа в съответните предизвикателства.
И тъй за ден 62 заданието беше Age is Just a Number, т.е. възрастта е само цифра. Да се направи картичка с цифри отпред. Тъй като моят син става на 4г след 3 дни това, което исках да направя е картичка с цифрата 4. Наскоро видях картичка с лодка и по нейната форма ми дойде идеята за това

Не знам как се вижда, но трябва мачтата на лодката и едното платно да образуват цифрата 4. В първоначалната идея, трябваше да има и разни рибки и др неща. В крайна сметка остана само така, защото нещо не можах да ги съчетая. В този си вид обаче изглежда леко незавършена.
И още нещо, правих опит да направя вълни с акварелните моливи. Реших да използвам това, което пише в руските и американските сайтове, а именно уайт спирит или минерален терпентин. Резултатът е, че той не оказва влияние на моите моливи и е толкова мазен, че унищожи първата заготовка за картичка. А може и аз да не правя нещо както трябва. Все пък съм лаик в боравенето с художнически материали.
Много ми е трудно да правя надписи на картичките си. Чудесно е когато ползвам печат с готова дума, но пък тези които имам са много малко. Така че, надписът е написан на ръка и си му личи, разбира се.
This is my card for 365 cards Day 62 Age is Just a Number. I hope number 4 on the card is seen well.

6 коментара:

Lil каза...

Здравей Деси :)
Картичката ти е страхотна.Много ми харесват точките на платната.И да цифрата 4-ри се различава много добре :) Браво :)
Аз съм замислила утре да се захвана с хартиите,че да видим какво ще излезе :)
Усмивки и още по-голямо творческо вдъхновение :)

~amy~ каза...

What a FUN take on the challenge!!!

Karen Lee каза...

Very cute!

hugs, Karen Lee

Jana каза...

So clever. Very cute card.

DD crafts каза...

Идеята е прекрана ^_^
Продължавай в същия дух!

Chiges каза...

Деси, много ти се радвам, че изпробваш нови и нови неща. Чудесна картичка

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com