10 март, 2009

Две АТС картички и нещо за блога

Това са две АТС картички, които направи вчера и днес.

Това е картичка, която ми хрумна като видях картончето, което беше като основа на мартеницата, която някой беше подарил на децата. Хареса ми, че е наситено черно и лъскаво и реших да го използвам за малка картичка. Основата е червен картон, цветето е от опаковъчна хартия, използвах още червена панделка и ейлетс целувка.

Това е розова бебешка картичка. Откакто имам този печат се каня да го използвам, но така и не идваше случай. Затова сега като нарязах един розов картон за АТС реших, че е дошъл момента. Използвах още един печат, панделка от органза, лента за опаковане на подаръци и 3 ейлетса.
А сега за блога. От началота на март с двете деца бяхме болни и не ми беше до писане. Оставях си обаче по едно празно съобщение всеки ден и днес ги попълних. Ако имате време можете да разгледате съобщенията от началото на март до днес. Ще видите още направени от мен неща, получените от мен подаръци и един интересен нов блог.
Аз ще продължа да се записвам в блог кандитата, които намирам, но ще правя така, че последната публикация за деня да е нещо различно.
Харесвам да пиша в блога и се старая да нямам пропуснат ден, така че ще се радвам, ако има кой да чете, а също и да пише от време на време по някой коментар.

1 коментара:

Toni каза...

Привет, Деспина! Още сутринта прочетох всичките ти нови публикации и признавам - в този вид блогът ти ми харесва много, много повече. Би било чудесно да спечелиш награда от тези, за които даваш линкове, но на мен лично ми беше много скучно да прелиствам страница след страница публикации, които по никакъв начин не събуждаха любопитството ми. От тях не научавах нищо ново, нито интересно. Така че идеята в блога да има не само такива публикации, която идея очевидно си реализирала през последните дни, ме радва много. Желая ти много вдъхновение. И честито за наградата! Чудесно е, че си спечелила.

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com