27 февруари, 2009

Една завършена картичка

Напоследък все така се получава, че като почна да правя някоя картичка тя остава до някъде си, да си чака реда. Имам няколко такива заготовки и днес довърших една от тях.
Първоначалната идея беше да е готова за миналият петък, когато имаше скеч предизвикателство и се канех да участвам. После обаче така станаха нещата при мен, че не я завърших и отлежава до днес.

Използвах червен картон, хартия на квадратчета, момиченцето е печат купуван преди 25 години, надписа също е печат, малко памучна дантела, два малки сини ейлетса. Цветята са комбинация от цвете от китайско букетче, направено от мен синьо цвете от картона, който използвах за подложка на картинката и едно мъничко червено цвете Прима. Захванати са с бял брадс.

3 коментара:

Lil каза...

Здравей Иволина,
Стахотна картичка,поздравления :)
Най-многи ми харесва печата с момиченцето-много е весел и ме кара да се усмихвам.Аз понеже не разполагам с нито един печат,всички рисунки по картичките (които са май само две все още ) са направени с copic (индиго) и след това ги оцветявам с акварелни бои и правя контур с тъкописец.Но скоро мисля наистина да си купя печати,защото това рисуване ми е доста трудоемко.
Усмивки и приятен уикенд :)

Stephanie каза...

Hi! Please visit my blog to leave your address - you have won the magazines xxx
p.s. what a lovely card

Л.Лаппа каза...

Мне очень нравится сочетание синего и красного, а клетка делает все очень динамичным. В общем, очень спортивная страничка вышла!

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com