30 януари, 2009

CHA Anaheim

CHA това е асоциация за хобита и занаяти. Тази седмица от 24-28 януари в град Anaheim, Калифорния се проведе изложение за търговците на едро с материали и консумативи за скрапбукинг и кармейкинг.

Изложението беше отразено от по-голямата част от блоговете на дизайнерите на картички, скечове, скрапбукинг. Участници като търговци и купувачи бяха и доста от онлайн магазините. Основното мото беше Зелено, т.е. акцента да е върху хартия, цветя, мастила в зелената гама. Снимки от събитието могат да се видят на много места. Аз попаднах на тези описания http://www.craftcritique.com/, http://justgivemestamps.typepad.com/my_weblog/, http://scrapintime.blogs.com/asit/2009/01/maya-road-cha-2009-winter.html . Тук също има доста подробна информация за събитието http://www.scrapbookupdate.com/scrapnancy/chawinter-2009-informatio.html
Доколкото разбрах от сайта на организаторите е имало и разни лекции за обучениена собствениците на магазини, а също и мастер класове за това как да се използват материалите.
И една интересна новина. Небеизвестната Парис Хилтън също е била на това изложение и е представила собствена скрап линия. Колекция от скрап материали, които носят нейното име и ще се продават на пазара. Снимки тук
Като чета и гледам всичко това и ми се приисква и аз да запея като Тодор Колев .... дали ша съ случим и от близо да видим Мона Лиза. Уви тези красоти са безкрайно далеко.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com