26 октомври, 2008

Здравейте и добре дошли в моят блог

Това е моят първи опит за собствен блог и първата ми публикация в него, така че ми е малко трудно да реша какво точно да напиша.
Направих този блог, за да събера на едно място информацията, която съм натрупала за моето ново хоби - Ръчно изработените картички.
В ерата на високите технологии да изпратиш нещо по пошата и то направено от теб се счита за загуба на време. Съществуват толкова много сайтове с готови поздравителни картички и текстове към тях, така че можете без да ставате от компютъра да поздравите всички свои роднини и познати по съответния повод.
Все пак дори и в това забързано време има хора, които ще оценят това, че сами сте положили усилия да създадете нещо, с което да ги поздравите и зарадвате.
За всички тях и за любителите на рязането, мацането, лепенето и заниманията с всякакви хартийки, панделки, копчета е моят блог.

3 коментара:

Toni каза...

Пожелавам ти успех и много вдъхновение!
С интерес ще чета публикациите.

LALENA каза...

Здравейте!Радвам се,че попаднах на вашия блог.Вълнувам се като разглеждам картичките...и не само.От скоро съм запалена по изработването на картички и бих се радвала,ако ми помогнете със съвети и с информация от къде бих могла да се снабдявам с материали и "инструменти"(брадс,"машинки" за оформяне на ъглите и бордерите,щампи,мастила,embossing powder... и какво ли още не),l.slavcheva@gmail.com

Павлина Аладжова каза...

Здравейте, Иволина!
Поздравявам ви са блога, който сте направили!
Често влизам и чета блога и все си харесвам по-нещо.
Аз също имам блог, който се казва ComfortMyHome's Blog, интересувам се от всичко свързано с декорирането на дома и мисля, че трябва да има повече такива блогове.
Пиша ви този коментар с идеята да ми позволите да ви цитирам в моя блог, да пиша статии, в които изрично ще споменавам вашата страница.
Благодаря за отделеното време и се надявам на бъдещо добро приятелство!

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com