21 ноември, 2008

Блогове за картички

Щом четете тук, вече знаете какво е блог. В огромното блогово пространство е пълно с блогове, в които представят своите работи майсторите на ръчно направени картички. Аз лично имам почти 30 линка на подобни блогове и въпреки това непрекъснато откривам нови и още по-красиви неща.
Ще се опитам от време на време да представям по някой от блоговете, които откривам.
Днес ще ви представя блога на Тони Scrapbooking. Тони е човекът, който пусна първата тема за скрапбукинг във форумите на бг.мамма. Благодарение на нейната тема се заинтересувах от работата с хартия, а после и от правенето на картички. Тя прави много красиви скрапбук страници, но и картичките и не им отстъпват по нищо. Ето тук можете да видите направените от нея неща.
Аз съм редовен читател на нейния блог и всеки ден преглеждан публикуваното от нея вдъхновение за деня. Можете и вие да опитате. Виждането сутрин на нещо красиво ви зарежда с положителна енергия.
В блога има много ценна информация за скрапбукинга, за снимките, за работата на известни дизайнери и фотографи.
Аз лично ви препоръчвам блога на Тони, като място пълно интересни и ползни неща.

1 коментара:

Toni каза...

Иволина, как само ме изненада. Докато преглеждах публикациите ти, изобщо не очаквах, че една от тях ще е посветена на моя блог. Притесних се. Толкова мили думи... Не знам дали ги заслужавам, но искрено благодаря :)

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com