28 февруари, 2013

Картички - мартенички

Когато тръгна предизвикателството на Grta`s Art в Картичкофурии - Картичка - мартеничка нямах намерение да се включвам, но после изведнъж ми дойде една идея и се получиха не една, а цели две картички:






Картичките са негатив една на друга и станаха доста бързо.

26 февруари, 2013

Картичка за Рожден ден

Отново картичка за рожден ден. И отново направена по повод. Този път за блогогодинката на Моята Домашна Работилница - блогът на Соня.



Това е картичка, която започах малко след като Соня пусна поста си, а успях да завърша едва вчера. Първо направих цветята, после останалите неща ги налепих и накрая ми се видя много празно в средата и реших да сложа надпис. Е да ама то не се прави така. Законът на Мърфи действа с пълна сила в такива моменти. Първо се оказа, че блокчето с печата не може да влезе между цветята, после пък че самият печат е по-дълъг от бялото средно поле и трябва да се сложи ва части. Накрая като слагах втората дума мръднах. Въобще наложи се целият надпис да го мина отново с брокатените химикалки на щерката, а и да добавя малко камъчета за прикриване на дребни дефекти. Въобще моята работа стана не правете като тях, да не станете за смях.
Но мисля, че след ремонта картичката се получи добре.

С тази картичка ще се включа и в :

Paper Playtime -Ch# 4... Sentiment Stamps

Whoopsi Daisy Chalenge - ADD A SENTIMENT challenge


PanPastel® UK Challenge Blog - Challenge 8 - Happy Birthday

25 февруари, 2013

Игра с календари - спечелилите


Първо искам да си извиня, че така много се забавих с обявяването на спечелилите от играта с календарите. Така се получаваше миналата седмица, че не можах да стигна до тях.
Наложи се да променя и предварително обявеният начин на избор на победител. Моите големи дечурлига бяха мноооого заети да гледат ТВ и да си играят и ме отсвириха. Затова и победителите са избрани с рандом генератор. Той поне си изпълнява задълженията.

1.
За календарче 1 се записаха:
1 Didi Georgieva
2 smiles
3 kami_bonbona
4 Katya Kovacheva
5 HardLovinGirl
6 Stefka Krusharova
7 Biserka Simeonova
8 Rosica Katreva

И календарчето отива при



Katya Kovacheva


2.

1 Kakichka
2 Елена
3 Plamnito
4 ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ
5 Румяна Матеева
6 Ем
7 Нели
8 Бисерка Симеонова
9 Детелина Караиванова
10 Яна Иванова

И календарчето отива при

Яна Иванова

3.


За това мое календарче не се записа никой и затова аз реших да го дам на една от трите дами, които са харесали снимката на календара във Фейсбук. Това са:

Zdravka Nenova
Цонка Димова
Maria Tchotcheva

И календарчето отива при



Цонка Димова.

4.



За това календарче се записаха:

Milena Jordanova
Биляна Казакова
Nevena
Anelia
StefiArt

То отива при


Биляна Казакова.


Искам да благодаря на всички, които се записаха в моята игра и тук в блога и във Фейсбук.
Моля спечелилите да се свържат с мен на имейл desita_vr@abv. bg или да ми пишат във Фейсбук с адреса си, за да мога да им изпратя календарите. Поради моето закъснение ще им се наложи да откъснат цели две страници от календара. Утешително, че има още 10 месеца да го използвате.

20 февруари, 2013

Награда от Катя

Сигурно сте видяли в страничната лента на блога ми тази снимка:


Това беше играта в блога на Катя, по случай три години от създаването на блога и.
По принцип рядко се включвам в такъв тип игри, защото не съм голяма късметлийка и все не печеля. Този път обаче се включих и бях изключително изненадана да разбера, че точно аз съм спечилала нейната игра.
В петък дойде тази чудесна награда:


Искам да благодаря на Катя, за това, че избра точно мен и за това, че ми изпрати толкова много чудесни нещица за правене на картички.
То било много хубаво да получиш награда.

Момичета, не съм забравила и за моята игра, обаче едно малко картичкофурийче у дома вече трети ден отказва да спи следобед, което съответно ме лишава от възможността да правя каквото и да било.

14 февруари, 2013

Три АТС - валентинки

Това са моите три АТС валентинки, които направих за размяната във форум Картичкофурии. Ако желаете можете и вие да се включите ТУК

Когато реших да правя АТС картичките за тази размяна първоначалната ми идея беше да направя червени картички, които не са валентинки. Трябваше ми нещо от една кутия с парчета хартийки, които ми е жал да изхвърля. Мисля, че ме разбирате. Та там в нея попаднах на две неща. Първото беше хартията, която използвах за основа на тази валентинка. Тя е от времето, когато по нашите земи нямаше дизайнерски хартии. Направена е с помощта на два печата. Така и не съм я използвала тогава и сега и дойде времето. 
Другото нещо беше един комплект от хартии, етикети и надписи за св Валентин, който бях получила от една размяна преди години. Оказа се, че съм го изровила в архивите си точно навреме. Лошото е, че е отпечатан върху лъскава хартия. Затова и следващите две АТС-та лъщят и отразяват светкавицата.





Все още имате време да се включите в размяната във форума.

06 февруари, 2013

Игра с календари

Здравейте на всички!
Напоследък гледам навсякъде все се играят разни игри, раздават се подаръци, изпращат се изненади.
Затова и аз реших да си направя една такава игра.
Не нямам рожден ден. И блога няма. Има доста време до тогава.
Просто така ми се прииска да подаря нещо направено от мен.

И така имам 4 картички календарчета, които много искам да подаря на някой, който ще ги използва. Тъй като искам да дам шанс на повече от вас, моите приятели да се включат съм ги разделила на две. Двете ще ги пусна тук в блога си, а двете в профила ми във Фейсбук - http://www.facebook.com/desislava.zhejnova/.
За да спечелите някое от календарчета не е необходимо да сте последовател на блога ми, освен ако вие не желаете.

Това са двете, за които можете да се записвате под този пост, тук в блога ми, като добавите цифрата 1 или 2, за да знам за кое от тях играете.

1.

2.


А това са двете във Фейсбук профила ми:

За това календарче можете да се включите тук -http://www.facebook.com/media/set/?set=a.4327175823758.2144861.1418067413&type=1


За това календарче можете да се включите тук - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.4327175823758.2144861.1418067413&type=1



Срокът за участие е до 16 февруари. Тогава с жребий по старомодния начин с листчета с имена ще изберем с децата печелившите за всяко календарче. Моля да се записвате само за едно от четирите калепдарчета - това, което най-много ви харесва.

03 февруари, 2013

Комплект в бяло, розово и зелено

Това е първото измайсторено от мен по размяната Предай нататък, в която се включих преди няколко седмици.
Предназначен е за Ирина Кирякова, с която се запознах днес. Първоначалната ми идея беше да успея да направя нещата за всички записани до края на януари. За съжаление обаче цялото семейство преболедувахме един доста сериозен грип и не се получиха нещата. Тъй като се бях уговорила да се срещна с Ирина днес, вчера си седнах срещу хартийките и направих това еасел календарче и едно малко тефтерче към него.






 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com