31 януари, 2013

Ретро рози

Ретро рози съм си кръстила тази картичка, защото поне на мен така ми изглеждат.

Самите рози са направени по този урок на който попаднах в Pinterest. Тъй като аз не разполагам с такъв пънч използвах това, което имам, а именно този стенсил на Тим Холтц
Използвах предпоследното по големина цвете. Получиха се по-различни от оригинала цветя, но според мен поне са красиви и стават лесно. Така че очаквайте и други картички с тях. За съжаление при мен нещата стават бавно. От момента, в който видях урока и реших как ще го преработя и направата на картичката има над 2м. Все не успявам да седна и да се потопя в хобито си. Открих, че въпреки наличието на солидно количество купени цветенца в крайна сметка, когато се хвана да правя нещо отново започвам сама да си правя цветята. Не им върви на купешките цветя при мен.

С тази картичка ще се включа в блогогодинката на Анелия Некезова, като и пожелавам още дълги години да твори и да показва създаденото от нея на всички нас, нейните почитатели.

Тъй като само розите правих 1ч, с тях ще участвам в играта на Какичка. Кати, първото което ми хрумна е да разкажа как обикновено минава малкото свободно време, което ми остава. После обаче реших да се стегна и поне веднъж да пробвам какво ще стане за 1 час правене на нещо. Е станаха тия три розички, като малко трудно се събрах в единият час.

Искам да включа тази картичка и в:
Simon Says Stamp Challenge Blog - ANYTHING GOES !!

The Party Time Tuesdays - PTT#105 Anything Goes

Through the Craft Room Door - "Always Anything Goes"

Tuesday Alchemy - Challenge #49: Anything Goes

Lady Anne's Challenges - Anything Goes Challenge

30 януари, 2013

Картичка за Рожден ден

Това е картичка за Рожден ден, но не просто така, а за рождения ден на Тони/Точица. С тази си картичка искам да се включа в нейната игра и да пожелая Честит Рожден ден на нея, на малката и дъщеричка, на баща и и на баба и. Е малко на патерица се получи, но пък от сърце. Тони, да си жива и здрава и ти и близките ти хора!


С тази картичка ще участвам и в:
Lady Anne's Challenges - Anything Goes Challenge

The Cheerful Stamp Pad - Challenge #52 - "Tickled Piink"

The Crafty Bloggers Network - Flowers

MyGrafico - Challenge # 144 Anything Goes

Pretty Little Ribbon Shop blog - Flowers and Ribbon

Unstampabelles Challenge #19 - Use one or more Dies

08 януари, 2013

Предай нататък


От няколко гдини в нашите среди се шири една игра. В нея става размяна на ръчно изработени подаръци.
До сега съзнателно не съм се включвала в играта. Липсата на време ме е спирала.
Този път обаче не устоях на изкушението да се запиша в играта, която е пуснала Маги. Много харесвам нещата, които тя прави и затова тази година и аз ще участвам в играта.

Затова очаквам, по-скоро се надявам да има 5 човека, които да се запишат при мен и да получат нещо направено от мен до края на годината.

Първите 5 човека, които оставят коментар под тази публикация ще получат подарък от мен до края на 2013 г. Тези, които се включат в инициативата, трябва да направят същото за други 5 човека, пускайки темата в своите блогове.


07 януари, 2013

Шоколадена картичка за Иванов ден

Днес е Иванов ден и моята майка и моят син имат имен ден. Да са живи и здрави!
Днес има имен ден и момиченцето, с което Иво стои на едни чин.
Предзвикана от Грета и нейното предизвикателство в Картичкофурии Картичка с пълнеж направих за детето тази картичка, която днес заедно с един шоколад я подарихме.



Картичката е направена по урочето на Кали в Картичкофурии - Как да си на правим ... 10. Кутийка за шоколад - Калина/ KalySto
Е аз си го преработих и като размери и като украса, но със сигурност без нейният урок нямаше да се хвана да се пробвам точно този тип картичка. Благодаря, Кали!
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com