09 май, 2009

Картичка в светли тонове.

Обикновено нещата които правя са в ярки цветове. Аз харесвам наситените и силни тонове. Днес обаче предизвикателството в 365 Cards е да се направи картичка като за вдъхновение се използва тази снимка.

Тъй като пропуснах вчерашното предизвикателство доста се чудех, дали да продължа. Изтърваната картичка проваля плановете ми да покрия целият май, но пък все още имам шанс да направя нещо и по нея. За нея предизвикателството беше да се направи картичка по случай завършването или дипломирането. В нашият вариант поздравителна картичка за абитуриент/ка. Ще съм благодарна на всякакви предложения по тази тема.
А сега за днешната картичка.

Когато я направих и се върнах да погледна оригиналната картинка на компютъра видях, че не съм направила правилно дръжките на цветята. За съжаление компютърът е в едната стая, а аз работя в другата и действах по памет.
Основата е леко седефен картон, хартиите, са от подаръка, който ми изпрати Рут, цветята са от материя подобна на филц и са отрязани от кърпи за бърсане на прах, които си купих от Кауфланд, точно с цел да заместват филца. Добавих и три пеперудки ейлетси. Нещо не мога да се науча да ги слагам. Получава се огъване на картона, около мястото на поставянето им. Друг недостатък е, че за основа на цветето от кръгчета използвах не картон, а тънка хартия, която при лепенето леко са намачка и си личат местата на залепяне.
Все пак това е моята картичка и съм я направила така, че да отговаря на следните три предизвикателства.
1. 365 Cards Day 70 - Ad Inspired вдъхновение от картинката, която показах по-горе.
2. Скеча на картичката е от Sweet Stop Saturday Sketch #3

3. Третото предизвикателство това е използването на Ейлетси или брадс от Secret Crafter Saturday Challenge #31 Brads or Eyelets
Не забравяйте да прочетете първият пост в моя блог. Там има една малка награда, която имате възможност да спечелите.

==================================
This is my card for 365 Cards Day 70 - Ad Inspired.
I have use Sweet Stop Saturday Sketch #3
i add 3 butterfly eyelets for Secret Crafter Saturday Challenge #31 Brads or Eyelets challenge.
I hope this card is suitable for all these challenges.
If you want to read my post you can do it using Google translate. There is a link in my blog sidebar.
Don`t forget to read my blog first post. There are some Blog Candy.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com